Манчестър Юнайтед – ПСЖ 12 Февруари bet365 ШЛ

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Манчестър Юнайтед – ПСЖ ще се проведе на 12 февруари (вторник) от 22:00 часа в среща от 1/8 финалите на УЕФА Шампионска лига. Нокаут етапите в Шампионската лига на сезон 2018/19 започват с уникален сблъсък, в който Манчестър Юнайтед е домакин на Пари Сен Жермен.

Коефициентът за победа на Манчестър Юнайтед е 2.37Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на ПСЖ е 3.10Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

бет365

Манчестър Юнайтед – ПСЖ: Двубой Статистика

Пол Погба е голмайстора на Ман Юнайтед с 2 гола. Неймар има 5 гола за Пари Сен Жермен.
Ман Юнайтед нямат загуба в последните си 11 мача.
Ман Юнайтед не са губили в последните 10 свои домакинства.

Манчестър Юнайтед – ПСЖ: Прогноза

Отборът на Манчестър Юнайтед под ръководството на Солскяер и неговите ключови играчи се представят добре. Така че, представянето им е съвсем различно от това, което видяхме, когато се бореха да преминат през груповата фаза на състезанието.

PSG се състезава далеч във френската лига, но се съмняваме, че ще се преборят за титлата в родната си страна. Така опонент като Юнайтед ще бъде истински тест за тях. Освен това, липсата на Neymar и Verratti чрез съответните наранявания ще наруши шансовете им в страната, където в миналото са имали малък успех.

Моята честна и неутрална оценка е да заложим с Манчестър Юнайтед, за да спечелят по-малка победа в този конкурс. В този момент мъжете на Солскяер вкарват голове за забавление и ще се окажат труден опонент за мъжете на Томас Тухел.

Официални спонсори на събитието са: PlayStation, Canon, Amstel, Ford, Nutella.

бет365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com