Рома надделя с 2:1 над Порто

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Рома надделя с 2:1 над португалския гранд Порто в първа 1/8-финална среща от Шампионската лига. Голям мач на „Олимпико“ в Рим направи 19-годишният атакуващ халф Николо Дзаниоло, който отбеляза и двата гола за „вълците“ от Вечния град, при това в рамките на 6 минути . Резервата Адриан Лопес обаче върна надеждите на „драконите“ от Порто с гол в 79-ата минута .

И двата тима излязоха на терена в схема 4-3-3, като избраните от Еузебио Ди Франческо играчи в предни позиции бяха Николо Дзаниоло, Един Джеко и Стефан Ел Шаарауи.

За “драконите” в атака действаха Отавио, Франсиско Соареш и Ясин Брахими. За юношата на Рома Алесандро Флоренци пък това бе мач №250 с фланелката на „джалоросите“.

“Вълците” започнаха нахъсано мача, но “драконите” от Порто бързо се адаптираха към обстановката на “Олимпико”. В 19-ата минута домакините имаха претенции за игра с ръка на опитния защитник Пепе, но реферът даде знак играта да продължи.

В 37-ата минута “вълците” бяха много близо до отбелязване на гол във вратата на Икер Касияс. Хубава атака на италианците позволи на Един Джеко да получи топката в наказателното поле на Порто. Босненският нападател направи финт и се озова във великолепна позиция пред вратата на “драконите”, но след изстрела му топката се отби от десния страничен стълб на Касияс.

Пет минути след почивката Браян Кристанте се освободи чудесно в наказателното поле на гостите, обърна се и стреля мощно, но право в Касияс, който изби. В 57-ата минута след центриране от корнер Данило Перейра се извиси във въздуха над всички и стреля с глава, но за късмет на стража Антонио Миранте и съотборниците му топката мина встрани от вратата. В 66-ата минута Кристанте се пребори за топката на десния фланг и центрира, а Лоренцо Пелегрини от движение стреля много добре, но 37-годишният Касияс показа класа и направи отлично спасяване.

В 70-ата минута Джеко получи топката в наказателното поле и подаде на намиращия се вдясно от него Дзаниоло. Тийнейджърът стреля и изпрати топката в долния десен ъгъл на безпомощния този път Касияс – 1:0.

Само две минути след гола на Дзаниоло гостите имаха много добра възможност за 1:1, но Даниеле Де Роси с решаваща намеса блокира футболист на “драконите”. Малко след това пък Дзаниоло не бе много далеч от втория си гол в мача, но тийнейджърът не намери по най-добрия начин топката от въздуха и Касияс спаси.

В 76-ата минута Джеко напредна в половината на домакините и стреля от далечно разстояние, топката се отби от десния страничен стълб на Касияс, но Дзаниоло изпревари бранителите на португалския тим и направи добавка – 2:0.

В 79-ата минута появилият се през второто полувреме от пейката Адриан Лопес наказа защитата на домакините, която проспа едно дълго подаване към испанския нападател, който в крайна сметка получи шанс да стреля от много удобна позиция и не пропусна да опъне мрежата зад Миранте – 2:1.

Малко след гола на Адриан играчите на Серджо Консейсао бяха съвсем близо и до 2:2, но фалцов удар на Ектор Ерера мина на сантиметри встрани от целта. До края на двубоя „вълците“ удържаха победата, а в добавеното време дори имаха и шанс за 3:1, но Касияс спаси (с глава) удар от малък ъгъл на Александър Коларов .

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.