Манчестър Юнайтед паднаха с 0:2 от Пари Сен Жермен

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Манчестър Юнайтед трябваше да преглътнат горчив хап в първия двубой с Пари Сен Жермен от 1/8-финала на най-комерсиалния клубен турнир. Англичаните паднаха с 0:2 на “Олд Трафорд” и до голяма степен загубиха шансове за продължаване напред. Френският шампион пък доказа, че амбициите му в надпреварата не са случайни и дори и без звездите си Неймар и Единсон Кавани надигра своя съперник и можеше да постигне и по-внушителна победа. Гостите могат да са доволни от представянето си и с голове на Преснел Кимпембе в 53-ата и Килиан Мбапе в 60-ата минута взеха това, за което бяха дошли и вече с единия крак са на 1/4-финала.

Оле Гунар Солскяер бе избрал да заложи на Маркъс Рашфорд, Джеси Лингард и Антони Марсиал в предни позиции, а в средата на терена играта движеха Пол Погба, Неманя Матич и Андер Ерера.

За гостите в атака започна Килиан Мбапе, който бе дейно подкрепян от Анхел ди Мария и Даниел Алвеш.

Домакините стартираха мача агресивно, но първата голова възможност бе за парижани. В 6-ата минута Анхел ди Мария опита коварен диагонален удар, който премина опасно близо до гредата.

В 8-ата минута Маркъс Рашфорд пробва да изненада Джанлуиджи Буфон с удар от малък ъгъл, но ветеранът на вратата на гостите реагира добре и изби.

В 15-ата минута Пол Погба проби по десния фланг до аутлинията и пусна остър пас във вратарското поле, където обаче отново Буфон се намеси решително и улови преди Лингард да стигне до топката.

След това самият Погба реши да отправи изненадващ далечен удар в 18-ата минута, който обаче не се получи добре и премина далеч от вратата.

В 28-ата минута Мбапе получи извеждащ пас зад защитата, но отблизо стреля покрай вратата.

В 42-ата минута Виктор Линдельоф обстрелва вратата на съперника от около 30 метра, но не успя да притесни Буфон.

В самия край на полувремето гостите получиха фаул на добра позиция пред наказателното поле на Юнайтед. Дани Алвеш стреля, но прати кълбото над напречната греда.

В добавеното време Джеси Лингард получи контузия и бе заменен от Алексис Санчес. За началото на втората част на терена се появи и Хуан Мата на мястото на Антони Марсиал, който също почувства болки през първото полувреме.

В 52-ата минута Мбапе получи чудесно центриране и стреля с глава, а Давид Де Хеа се отчете с блестящо спасяване. При последвалия корнер обаче Кимпембе бе изпуснат от защитата и отблизо засече кълбото в мрежата за 0:1.

Само две минути след това парижани можеха да удвоят преднината си. Една лошо изчистена топка попадна в Дани Алвеш, който отправи страхотен удар, но след рикошет кълбото мина покрай вратата.

Постепенно и Ман Юнайтед започна да се съвзема от шока и в 59-ата минута Андер Ерера шутира от границата на пеналта, като топката мина опасно близо до гредата.

Веднага след това обаче гостите организираха контраатака, Ди Мария получи отляво и пусна към Мбапе, който отблизо засече във вратата за 0:2.

В 63-ата минута отново Мбапе изскочи сам срещу Де Хеа, но вратарят попречи да се стигне до нов гол. Минута по-късно и Хуан Бернат се включи в атака и стреля мощно, като отново Де Хеа бе последна преграда пред гола.

В заключителните минути ПСЖ отстъпи инициативата на домакините, които обаче изглеждаха стъписани от развитието на мача и така и не можеха да измислят нищо смислено в предни позиции. В 89-ата минута Пол Погба бе изгонен от игра за грубо нарушение, за което получи втори жълт и червен картон.

В крайна сметка парижани нанесоха първа загуба на Манчестър Юнайтед под ръководството на Оле Гунар Солскяер и си тръгват с ценен турнирен успех с два гола като гост.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.