Ред Бул Лайпциг победи с 3:0 Тотнъм

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

РБ (Лайпциг) продължава към четвъртфиналите в Шампионската лига след втора победа над Тотнъм – 3:0 на “Ред Бул Арена”. Германският тим беше надвил “шпорите” с 1:0 и в Лондон и заслужено ще участва в жребия на 20 март заедно с другия дебютант във фазата на елиминациите Аталанта.

Още преди почивката Марсел Забитцер вкара два гола след неубедителни намеси на вратаря Юго Лорис, което реши всичко. В 87-ата заменилият гол Емил Форшберг заби третото попадение с първото си докосване на топката.

Лайпциг излезе с оптималния си състав от последните

седмици, като Тимо Вернер, Патрик Шик и Кристофър Нкунку бяха тримата нападатели. Дайо Упамекано се завърна в центъра на отбраната, след като заради наказание не игра в срещата в Лондон.

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо беше максимално затруднен заради куп контузени футболисти. В предни позиции действаше Деле Али, подпомаган най-вече от Лукас Моура и Ерик Ламела. Ерик Дайър игра като централен защитник. Серж Орие и Джовани Ло Селсо, които също като Моура не бяха сред титулярите в предишния двубой на “шпорите”, също започнаха от първата минута.

Тотнъм влезе по-добре в срещата и през първите минути опита няколко атаки. След петата минута обаче домакините изнесоха играта напред.

В 10-ата Тимо Вернер шутира, кълбото се отби в играч в синьо, след което последва нов изстрел на Забитцер, при който Юго Лорис не се намеси по най-добрия начин и Разенбалшпорт поведе с 1:0.

Играчите на Моуриньо видимо се смутиха в последвалите минути и в 19-ата Вернер заби кълбото в мрежата още веднъж, но се намираше в положение на засада и съответно резултатът си остана 1:0.

В 21-вата обаче Лорис допусна нова грешка и „червените бикове“ удвоиха преднината си. Тогава вратарят не реагира добре при удар с глава на Забитцер и кълбото премина голлинията – 2:0.

В 41-вата минута гостите направиха нещо интересно. Тогава Ло Селсо стреля с левия крак и затрудни Питър Гулачи, който все пак съумя да избие и да запази мрежата си „суха“.

Секунди преди почивката Лорис показа рефлекс и спря топката след рикошет в крака на Шик.
За втората част излязоха същи 22 футболисти. Тотнъм пак демонстрира активност, но без да създава опасности.

Малко след 50-ата минута Норди Мукиеле от състава на РБ получи на пръв вид не толкова опасен удар с топката в лицето, но падна на земята.

Наложи се влизането на медицински екип и тъмнокожия халф-бек беше изнесен на носилка и заменен.

Дали заради този инцидент, или заради солидната преднина на Лайпциг, мачът стана все по-скучен. И двата отбора видимо нямаха желание да хвърлят усилия. Чак в 74-ата минута футболистите на Тотнъм стигнаха до изгодна ситуация след пробив на Моура по лявото крило, но ударът на Деле Али попадна право в ръцете на Гулачи.

В 87-ата шведът Форшберг реализира третия гол секунди след появата си в игра на мястото на Забитцер.

Реферът даде 6-минутно продължение, но в него не се случи нищо запомнящо се.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.