Аталанта победи с 4:3 Валенсия

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Аталанта постигна втора победа над Валенсия в 1/8-финалите на Шампионската лига и продължава в следващата фаза на турнира. Над всички пред празните заради коронавируса трибуни на „Местайя“ беше словенецът Йосип Иличич. Той отбеляза и четирите попадения за тима от Бергамо при победата с 4:3 над „прилепите“. Така 32-годишният нападател влезе в историята на турнира като първият играч с четири гола при гостуване. Симоне Индзаги, Лионел Меси, Марио Гомес и Роберт Левандовски са вкарвали по четири гола в Шампионската лига, но в домакински срещи.

Двубоят тръгна фантастично за гостите, които

пристигнаха с аванс от 4:1 след първия мач. Първото попадение падна още в третата минута, когато Иличич вкара от дузпа. Кевин Гамейро изравни за Валенсия в 21-ата минута.

В края на полувремето Иличич отново изведе Аталанта напред от дузпа. Домакините изравниха в 51-ата минута, когато Гамейро се разписа с глава. В 67-ата минута Валенсия за първи път поведе в мача чрез Феран Торес, който прехвърли вратаря Спортиело след светкавична контраатака. Резултатът се запази не за дълго, тъй като Йосип Иличич оформи своя хеттрик за 3:3, а в 82-ата оформи и крайния резултат.

Двубоят започна отлично за гостите от Бергамо, които стигнаха до дузпа още в третата минута. Тогава Йосип Иличич нахлу в наказателното поле, стигна почти до аутлинията, където бе фаулиран от Диакаби. Зад топката застана Иличич, който вкара, макар вратарят Силесен да отгатна посоката. Домакините се хвърлиха в атака и скоро се наложи Спортиело да се намесва след удар на Родриго. Валенсия упражни преса на своя съперник, като опасностите пред Спортиело не закъсняха. Така се стигна до 21-ата минута, когато след две поредни индивидуални грешки на играчи на Аталанта Кевин Гамейро успя да изравни.

Първо Де Роон загуби топката в средата, а след това Паломино се подхлъзна и Гамейро се пребори за топката, финтира вратаря и я прати в мрежата.

Натискът на “прилепите” продължи, докато гостите разчитаха на редки контраатаки, а в действията им личеше паника. В 28-ата минута Спортиело се намеси добре, като не позволи на играч на Валенсия да отправи удар с глава. В 33-ата минута французинът Коклен получи жълт картон за опасна игра срещу Пашалич.

Последваха силни минути за гостите, които на два пъти застрашиха вратата на Силесен след откраднати топки в половината на Валенсия. В 43-ата минута Аталанта получи право да изпълни нова дузпа, която отново беше причинена от Диакаби. Този път той игра с ръка в наказателното поле, а нарушението му беше доказано чрез ВАР. Зад топката отново застана Иличич и словенецът отново не сгреши.

Аталанта можеше да стигне до трети гол в началото на втората част, когато удар на Фройлер срещна гредата. В ответната атака Гамейро с глава се разписа за 2:2 след центриране на Феран Торес. Атаката дойде отново след грешка на Паломино. В 60-ата минута се стигна до куриозна ситуация пред вратата на Валенсия, когато Пашалич с тяло спря перспективен удар на Сапата. Така се стигна до 67-ата минута, когато Валенсия за първи път в мача поведе. Това стана, след като Феран Торес беше изведен опасно пред вратата с далечно подаване. Нападателят на “прилепите” изигра майсторски ситуацията, като прехвърли технично Спортиело очи в очи.

В ответната атака Силесен пък спаси силен удар на Сапата, но в 71-ата стражът на домакините беше безпомощен.

След комбинация със Сапата Иличич оформи своя хеттрик за 3:3 и влезе в историята на Шампионската лига. Той се оказа най-възрастният автор на хеттрик при гостуване в турнира, като точната му възраст по време на мача беше 32 години 41 дни. Това обаче не беше всичко от словенеца в този мач. В 82-ата минута той отбеляза четвъртия си гол в мача и пренаписа историческото си постижение в ШЛ.

Голът беше негов 14-и от началото на 2020 година във всички турнири, което го прави най-резултатния футболист от топ 5 първенствата до момента. В добавеното време Гамейро беше изведен очи в очи със Спортиело от Торес, но не успя да го преодолее и съответно също да запише хеттрик. Така Аталанта постигна втори успех над Валенсия в този 1/8-финален сблъсък и с общ резултат 8:4 продължава напред в турнира.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.