Нешвил победи с 6:5 Филаделфия

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Филип Форсберг вкара втория си гол 35.6 секунди преди финалната сирена, а Нешвил победи с 6:5 Филаделфия с две попадения за последната минута на мача от Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ).

През вечерта, в която Хищниците издигнаха шампионския си банер от Западната конференция,

те загубиха аванс от 3:0, а Филаделфия стигна до пет безответни гола. Форсберг обаче намали с първия си гол в мача 50 секунди след последния за гостите, а Скот Хартнел се разписа 1:17 минути преди края след двойно наказание за Филаделфия, за да изравни. Секунди по-късно Форсберг вкара за 6:5, а треньорът на гостите Дейв Хакстол загуби оспорване за засада и по този начин неговият тим отстъпи в срещата.

Крейг Смит и Ник Бонино вкараха по един гол, а Пи Кей Събан завърши мача с три асистенции за Нешвил. Форсберг пък подаде за попадението на Хартнел за равенството.

Валтери Филпула вкара два пъти за Летящите, а Андрю Макдоналд, Нолан Патрик и Травис Конечни също се разписаха. Филаделфия пък завърши с баланс 2:2 първата си серия от гостувания за сезона.
Картър Хътън спаси 16 шайби в последната третина при победата на Сейнт Луис с 3:1 срещу Ню Йорк Рейнджърс. Карл Гунарсон и Брейдън Шен вкараха в първата третина, а Джейдън Шуорц добави една шайба на празна мрежа за Блус, които стартираха с баланс 4-0.

Алекс Дебринкет вкара първия си гол в НХЛ и подаде за един на Артьом Анисимов при победата на Чикаго с 3:1 срещу Монреал в първия домакински мач на канадците. Далас пък победи Детройт с 4:2.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.