Красен Кралев връчи почетни плакети на българските волейболистки

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетни плакети на българските волейболистки, които спечелиха бронзови медали на Световното първенство за жени до 23 години в Словения и на техния треньорски щаб.

„Благодаря Ви за силното представяне и големия успех.

Женският ни волейбол имаше нужда от тези медали, които се надявам да послужат като стимул за нови победи“, каза Кралев пред отбора, треньорския щаб начело с Антонина Зетова, вицепрезидента на Българската федерация по волейбол Любо Ганев и директора на националните отбори Валентин Помаков.

По време на срещата Кралев разказа на състезателките за срещата, която той и президентът на Българската федерация по волейбол инж. Данчо Лазаров проведоха в Италия с президента на Европейската централа Александър Борочич по повод намерението на България да се кандидатира за страна-домакин на Европейското първенство по волейбол за жени през 2021 г.

„Това беше нашата бърза реакция след Вашия успех, защото през 2021 година Вие трябва да сте гръбнакът на женския национален отбор. Ако спечелим домакинството, ще имате възможност да играете пред българска публика до полуфинал. С успехите идват и големите очаквания към Вас“, заяви Кралев пред момичетата.

Старши-треньорът Антонина Зетова изтъкна, че спечелените бронзови медали от Световното първенство в Словения са първи за нашия женски волейбол на чужда територия.

„Поколението е много качествено и перспективно“, обобщи Зетова.
Вицепрезидентът на федерацията Любо Ганев също благодари на отбора и изрази увереност, че женският волейбол върви в правилна посока.

„Работи се сериозно в клубовете и виждаме голяма перспектива във Вас“, коментира той пред националките.

Българските волейболистки до 23 години заслужиха бронзовите медали от Световното първенство, след като в мач за третото място надиграха силния тим на Доминиканска република с 4:2 (12:15, 15:8, 15:11, 16:18, 15:11, 15:9). Това е исторически бронз за България в тази възраст, след като нашият тим завърши на 7-о място на първенството през 2015 г.

Те спечелиха бронз от СП по волейбол за жени до 23 години:

1. Гергана Димитрова – капитан
2. Мирослава Паскова
3. Моника Кръстева
4. Вангелия Рачковска
5. Полина Нейкова
6. Мирела Шахпазова
7. Мария Данчева
8. Ивета Станчулова
9. Елица Баракова
10. Силвана Чаушева
11. Ралина Дошкова
12. Жана Тодорова

Ивона Димитрова – Тийм мениджър
Антонина Зетова – Старши треньор
Асен Методиев – Асистент треньор
Боби Крумов – Физиотерапевт
Милен Кирилов – Статистик

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Волейбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.