Манчестър Юнайтед се забавлява в САЩ

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Манчестър Юнайтед записа втора поредна победа на турнира International Champions Cup, който се провежда в САЩ.

Звездният отбор на Луис ван Гаал победи отбора на Сан Хосе Ърткуейкс с 3:1. Мениджърът на „червените дяволи“ се възползва от възможността да тества новата си милионна селекция преди началото на сезона в Англия.

Мачът започна очаквано с натиск на Юнайтед и още в началото обявения от ван Гаал за основен нападател в тима – Уейн Рууни, имаше възможност да открие резултата. В 32-рата минутка пресата на анличаните даде резултат и Хуан Мата октри за 1:0.

Манчестър Юнайтед

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед – Мемфис Депай удвои преднината на своя отбор след като успя да пресече пас на защитник на Сан Хосе Ърткуейкс и хладнокръвно заби топката в мрежата на американците. Депай премина в Юнайтед за сумата от £ 25 милиона.

3 минути преди края на първата част, Фатай Алаши успя да върне едно попадение за своя тим, след като бе изведен с хубав пас от Салинас.

Началото на втората част отново започна с натиск на „червените дяволи“. В 61-та минута Джеси Лингард центрира към Перейра, който с глава направи резултата класически.

След края на мача Луис ван Гаал сподели, че е доволен от играта на своя тим през първата част. Холандецът обаче разкритикува представянето на Юнайтед през втората половина на мача. Специалистът смята, че има още какво да се промени и подобри в тима преди началото на Английската висша лига. Ван Гаал не спести думи и отбеляза, че новото попълнение Бастиан Швайнщайгер не се е представил на ниво и е играл лошо.