Лос Анджелис Кингс – Уинипег Джетс 19 Март bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Лос Анджелис Кингс – Уинипег Джетс ще се проведе на 19 март (вторник) от 04:35 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в NHL.

Залози за успех на Кингс се приемат при коефициент от 2.60. Шансовете за победа на Джетс са оценени на 1.55. Хендикап коефициентът (-1.5) за състава на гостите е 2.45.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лос Анджелис е на дъното в Западната конференция с 25-46 победи, в това число 13-22 успеха у дома. Калифорнийци имат 15 загуби в последните си 17 срещи, най-скорошната от които дойде в събота срещу Флорида Пентърс с 3-4 шайби.

Джеф Картър достигна 700 точки в лигата с асистенция срещу Пентърс. Капитанът Анже Копитар пък се разписа веднъж и изработи друг от головете на своя тим.

Уинипег държи стабилно позиции в подреждането за плейофите на Запад с 42-29 победи, включително 18-16 успеха като гост. Отборът от Манитоба спечели последните си два шампионатни двубоя съответно срещу Бостън Бруинс (4-3) и Калгари Флеймс (2-1).

Марк Шайфеле отбеляза 34-ия си гол за сезона срещу Флеймс и има 10 точки от началото на месеца. Блейк Уилър асистира за попадението на Шайфеле и е с 19 точки за последните 12 мача.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com