Лос Анджелис Кингс – Уинипег Джетс 19 Март

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Лос Анджелис Кингс – Уинипег Джетс ще се проведе на 19 март (вторник) от 04:35 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в NHL. Това е трети сблъсък помежду им през тази кампания, като в предишните два те си размениха по една домакинска победа.

Залози за успех на Кингс се приемат при коефициент от 2.60. Шансовете за победа на Джетс са оценени на 1.55. Хендикап коефициентът (-1.5) за състава на гостите е 2.45.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лос Анджелис е на дъното в Западната конференция с 25-46 победи, в това число 13-22 успеха у дома. Калифорнийци имат 15 загуби в последните си 17 срещи, най-скорошната от които дойде в събота срещу Флорида Пентърс с 3-4 шайби.

Джеф Картър достигна 700 точки в лигата с асистенция срещу Пентърс. Капитанът Анже Копитар пък се разписа веднъж и изработи друг от головете на своя тим.

Уинипег държи стабилно позиции в подреждането за плейофите на Запад с 42-29 победи, включително 18-16 успеха като гост. Отборът от Манитоба спечели последните си два шампионатни двубоя съответно срещу Бостън Бруинс (4-3) и Калгари Флеймс (2-1).

Марк Шайфеле отбеляза 34-ия си гол за сезона срещу Флеймс и има 10 точки от началото на месеца. Блейк Уилър асистира за попадението на Шайфеле и е с 19 точки за последните 12 мача.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. bet365 НХЛ

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com