Локомотив (Москва) победи с 2:1 Криля Советов

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Гол на Гжегош Криховяк в последните секунди на добавеното време донесе много важна победа на Локомотив (Москва). „Жеезничарите“ се наложиха с 2:1 при гостуването си на Криля Советов и записаха първи успех далеч от столицата.

Фьодор Смолов този път получи доверието на Юрий Сьомин и започна като титуляр. Пред руския национал се откри възможност да даде преднина на Локо в 11-ата минута след пас на Антон Миранчук, но Сергей Рижиков плонжира и спаси.
В 15-ата минута Смолов отново се показа непокрит в наказателното поле и този път не сбърка. Голяма заслуга за гола има Мачей Рибус с прекрасното си центриране

от левия фланг, но е факт и това, че защитата на Криля Советов остава твърде много пространство на Смолов.

До почивката Локо изцяло доминираше, а положенията пред вратата на домакините не бяха едно и две. Максим Карпов изчисти от голлинията след удар на Криховяк, а Рижиков направи няколко отлични спасявания. Единствената добра атака на Криля Советов завърши с изстрел на Дмитрий Кабутов, който не затрудни Гилерме.

След почивката домакините показаха, че няма да се предадат. Взетият под наем от ЦСКА (Москва) Никита Чернов отправи коварен удар с глава, но Гилерме беше подготвен. Антон Зинковский смени ветерана Александър Анюков и се включи силно. В 82-ата минута негов изстрел от около 20 метра затрудни Гилерме, но бразилецът отново се намеси по най-добрия възможен начин.

Натискът на самарци даде резултат в 88-ата минута. Раду Гинсар и Зинковский, отнеха топката от Рибус, последва центриране към Александър Соболов и централният нападател засече топката във вратата с 4-ия си гол през сезона.

Това обаче не беше всичко. Дълбоко в добавеното време Локомотив организира бърза контра, преминала през Рифат Жамалетдинов. Рижиков парира с крак неговото центриране, топката отскочи високо и на сантиметри от гредата Криховяк надскочи Карпов, за да донесе трите точки на московчани.

Всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.