Зенит и Краснодар завършиха при резултат 1:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Зенит беше на броени секунди от първа загуба през сезона, при това на своя „Газпром Арена“, но Артьом Дзюба отбеляза гол в добавеното време и спаси питерци срещу Краснодар – 1:1. Попадението за гостите всъщност беше автогол на Дъглас Сантос, който прати топката в собствената си врата в 80-ата минута.

Звездното попълнение Малком направи дебют за Зенит. Бразилецът влезе като резерва на мястото на Алексей Сутормин в 72-ата минута и беше бурно приветсван от феновете. Много от тях бяха на „Газпром Арена“ и вчера, когато концерт в Санкт Петербург изнесе германската група Rammstein.

Дебют имаше и в състава на Краснодар. Френският халф Реми Кабела, привлечен от Сент Етиен, започна в титулярния състав и игра до 57-ата минута. Старши треньорът на Зенит Сергей Семак пък имаше кадрови проблеми, заради които се наложи левият бек Дъглас Сантос да играе отдясно.

Kраснодар стоеше по-добре на терена през първото полувреме, но двете най-чисти положения бяха пред вратата на Матвей Сафонов. Нито Ярослав Ракицкий, нито Дзюба обаче успяха да открият резултата.

След почивката почти нищо не се промени и никой от съперниците не смееше да тръгне по-смело в атака. В 80-та минута обаче Ари центрира, а Дъглас Сантос си вкара автогол с глава. Не стана ясно дали вратарят Аандрей Луньов повдикна на бразилския бранител, че ще играе с топката, но двамата не се разбраха и Краснодар поведе.

Зенит нямаше много време за ответна реакция. В 91-ата минута домакините получиха помощ от Тони Вилена . Той  загуби топката и сложи началото на бърза контра, разиграна от Сардар Азмун и Дзюба.

Руският национал опъна мрежата за 1:1, а ВАР потвърди, че пи паса не е имало засада.

В последните секунди Малком можеше да се прояви с асистенция и Зенит да стигне до пълен обрат, но защитник в бяло изчисти.

В следващия кръг Зенит ще гостува в столицата на Динамо (Москва), а Краснодар ще е домакин на Рубин.

Всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.