Ливърпул спечели с 3:1 реванша срещу Байерн (Мюнхен)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ливърпул спечели по категоричен начин с 3:1 реванша срещу Байерн (Мюнхен) от 1/8-финала в Шампионската лига . Мърсисайдци бяха по-добре организираният отбор на “Алианц Арена” и напълно заслужено успяха да стигнат до победата. Садио Мане блесна с два гола в 27-ата и 84-ата минута . Oсвен него за гостите се разписа и Вирджил ван Дайк в 69-ата минута. Попадението в полза на баварците също бе отбелязано от футболист на Ливърпул. В 39-ата минута Жоел Матип си вкара автогол, но той не се оказа фатален за неговия тим, който вече е на 1/4-финал в турнира .

Домакините излязоха с Роберт Левандовски като

изнесен нападател, а Франк Рибери, Серж Гнабри и Хамес Родригес действаха зад гърба му.

За Ливърпул в атака отново бе Садио Мане, Роберто Фирмино и Мохамед Салах. Джордан Хендерсън, Жоржиньо Вайналдум и Джеймс Милнър пък действаха в средата на терена.

Срещата започна с внимателна игра и от двата отбора. Първият удар към една от двете врати бе на Тиаго Алкантара в 9-ата минута. Той стреля от далечна дистанция, но без особен успех.

В 11-ата минута домакините поискаха дузпа за избутване в гръб срещу Роберт Левандовски от страна на Вирджил ван Дайк в наказателното поле, но съдията бе категоричен, че няма да отсъди нарушение.

Две минути по-късно Джордан Хендерсън получи контузия и трябваше да напусне принудително терена, а на негово място влезе Фабиньо.

В 25-ата минута дойде и първата по-интересна атака на Ливърпул, завършила с изстрел на Фирмино, който обаче бе неточен.

При втората си възможност гостите поведоха в резултата. В 27-ата минута Мане получи пас в предни позиции, Мануел Нойер излезе неразчетено и остави вратата си опразнена, сенегалецът технично се освободи и елегантно прати топката в мрежата за 0:1.

В 35-ата минута Робъртсън бе изведен на добра позиция в пеналта и стреля от малък ъгъл, но Нойер този път внимаваше и спаси.

В 39-ата минута Гнабри изскочи на скорост по дясното крило, центрира остро по земя във вратарското поле, където Жоел Матип засече топката в собствената си врата за 1:1.

В 44-ата минута баварците си спечелиха фаул на добра позиция пред наказателното поле. Давид Алаба стреля към вратата, но ударът му не успя да затрудни Алисон.

Втората част започна с мощна контраатака на Ливърпул в 50-ата минута. Салах отправи силен удар от границата на пеналта, но Нойер със сетни сили успя да избие.

В 60-ата минута Байерн организира атака, която много приличаше на тази, при която падна гола в тяхна полза. Гнабри напредна отдясно и центрира остро по земя, Левандовски се хвърили на шпагат, но не успя да засече кълбото в мрежата.

В 69-ата минута при центриране от корнер Ван Дайк се извиси над всички и с глава порази вратата за 1:2.

В 80-ата минута Роберто Фирмино отправи доста хубав далечен шут по посока вратата на Нойер, но стражът внимаваше и уверено улови.

В 83-ата минута събитията се пренесоха пред другата врата, където Ренато Санчес стреля отдалеч, но без успех.

Веднага след това Салах технично копна топката към Мане в наказателното поле, а той с плонж с глава порази за трети път вратата на Байерн за 1:3, с което на практика сложи точка на спора.

Така Ливърпул вече е на 1/4-финал и стана четвъртият английски представител в тази фаза на турнира.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.