Барселона победи с 5:1 Лион

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Барселона победи с 5:1 гостуващия Лион в мач реванш от 1/8-финалите. Лионел Меси се отличи с две попадения и две асистенции, отговаряйки на хеттрика на Кристиано Роналдо, реализиран 24 часа по-рано. Филипе Коутиньо , Жерард Пике и Усман Дембеле се присъединиха към головия празник на „Камп Ноу“. За гостите точен беше Люка Тусар в 58-ата минута.

Срещата ще се запомни с две спорни решения – дузпата на каталунците за 1:0 и попадението на френския състав. Повторенията показаха, че Луис Суарес настъпва

Денайер и макар че защитникът посяга и не играе с топката, по-скоро нарушението е в атака. При гола на Лион пък ВАР реферите повече от две минути умуваха върху вероятността за засада . Не отчетоха, че има нарушение в нападение.

Ернесто Валверде заложи на Филипе Коутиньо в нападателната тройка с Лионел Меси и Луис Суарес. Артур беше предпочетен пред Артуро Видал в средата на терена. Наставникът на „хлапетата“ Бруно Женезио избра схема с 5-3-2 с Муса Дембеле и Мемфис Депай в атака.

В третата минута Коутиньо получи по левия фланг и центрира мигновено за Луис Суарес. Вратарят Антони Лопеш плонжира и пресече подаването. Минута по-късно Лео Меси отправи първия опасен удар. Аржентинецът получи на дъгата и завъртя топката към десния горен ъгъл на стража, който внимаваше и изби атрактивно.

В началните минути гостите често прилагаха висока преса и притесняваха своя съперник в близост до Марк-Андре тер Стеген. В седмата Жорди Алба се включи чудесно, той подаде за Меси, който не намери начин за удар. Коутиньо върна назад към Иван Ракитич, а неговият тежък шут беше блокиран. В десетата Танги Ндомбеле реши да шутира от 23 метра и прати топката покрай гредата.

В 14-ата отбраната на Лион пропусна извеждащо подаване към Меси . Вратарят Лопеш внимаваше и се възползва от малко по-тромавото овладяване на Ла Пулга.

Две минути по-късно съдията назначи дузпа за каталунците. Меси подаде прецизно към Луис Суарес. Уругваецът се възползва от закъсялото действие на Денайер и падна. Повторенията показаха, че Лучо стъпва на крака на съперника. Ла Пулга реализира с фина „паненка“ за 1:0.

Две минути по-късно Мемфис Депай се измъкна от засадата и получи отляво, след което потърси свободния Дембеле. Нападателят имаше коридор за фронтален изстрел и го използва . Tопката рикошира в крака на Клеман Лангле и премина опасно покрай гредата. При ответната атака Жерард Пике изведе с далечен пас Коутиньо .  Той овладя на гърди, но не измисли какво да направи сам срещу вратаря, притиснат от бранител. При ситуацията Антони Лопеш получи удар и се наложи спиране на играта за няколко минути.

В 29-ата Меси отново намери начин да „разсече“ защитата на съперника с прекрасен пас по конец за Луис Суарес отляво. Уругваецът финтира защитник и стреля. Антони Лопес изби, а Ракитич не се справи успешно с добавката, шутирайки над гредата. В 31-ата Артур изуми с фамозен извеждащ пас. Бразилецът видя Суарес, който се справи със защитник и изправен срещу вратаря, правилно подаде за свободния Коутиньо . Tой без проблеми вкара за 2:0. Повторенията ни убедиха, че няма основания за засада.

Малко след попадението Лион получи нова лоша новина, след като вратарят Лопеш трябваше да бъде сменен принудително.

В 31-ата  Луис Суарес отново се прояви като шило в наказателното поле . Изработи си голово положение, но ниският му удар не беше докрай прецизен. „Блаугранас“ започнаха да атакуват все по-често притеснения си опонент.

В 40-ата Лео излезе сам срещу вратаря и стреля от малък ъгъл. Вратарят Матийо Горжелен изби с ръка коварния нисък удар. В 41-ата Меси „извеза“ нов великолепен пас . Коутиньо получи в наказателното поле и чукна с пета към Луис Суарес, но подаването не се получи. В края гостите създадоха леко напрежение пред вратата на домакините, но така и не стигнаха до опасен удар.

Второто полувреме започна с чудесна възможност за барселонци. Артур изскочи на позицията на нападател, успя да чукне към Меси, който технично прехвърли вратаря, но притичал защитник изби току пред голлинията. В 55-ата Луис Суарес подаде за Меси в наказателното поле, аржентинецът беше изтласкан встрани и загуби след шпагат. В 57-ата Тер Стеген не допусна да бъде изненадан при коварно центриране, при което топката влизаше към сглобката.

В 58-ата защитата на каталунците не се справи при изчистване на топката и Тусар реализира с удар от десет метра.

Съдията се забави над две минути преди да ратифицира попадение, изчаквайки проверка за засада. Имаше огромни съмнения за подминато нарушение в атака.

В 68-ата Суарес много предвидливо чукна за Коутиньо, който преодоля вратаря, но нямаше добър ъгъл за удар. В 70-ата Меси отне от защитник, но изпусна момента за пас и удар. Нападението продължи и завърши с изстрел на Лео, след който топката излезе в корнер. В 78-ата публиката на „Камп Ноу“ започна да диша по-спокойно. Меси тръгна фронтално, финтира двама с едно движение и реализира с десния крак. Ла Пулга стреля с от 12 метра . Вратарят игра с топката, но не успя да спре пътя на кълбото към мрежата – 3:1.

В 81-ата падна и четвърти гол във вратата на френския тим. Лион се оголи, Меси тръгна напред с много възможности пред себе си. Аржентинецът стигна до наказателното поле и центрира към далечната греда, където непокритият Пике отбеляза на празна врата. Каталунският футболист стана третият най-резултатен защитник в Шампионската лига с 14 попадения, изоставайки само от Роберто Карлош (16) и Иван Елгера (15). В 83-ата Набил Фекир изпрати много бърза топка към вратата на Тер Стеген след мощен удар от 25 метра. Германският страж изби в корнер.

В 86-ата нова скоростна акция на „синьо-червените“ завърши с гол. Меси подаде наляво към резервата Усман Дембеле, който реализира в близкия ъгъл за 5:1.

Така Барселона остава единственият испански тим измежду осемте, които ще се борят за европейската корона.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.