[:bg]Дания – Австралия, 21 юни[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Срещата от Група С на Световната купа на ФИФА 2018  между Дания – Австралия ще се проведе на 21 юни (четвъртък) от 15:00ч на стадион Самара Арена. Първа среща между Дания и Австралия на Световното първенство. Дания е на върха на група C. Австралия са на дъното в групата и трябва да спечелят тук, за да останат в състезанието.

Кофициентът за победа на Дания   е 2.05. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на   Австралия е 4.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.Дания – Австралия: Статистика Н2Н двубои

  • От 2007 г. насам има три срещи между Австралия и Дания.
  • Всички те са приятелски мачове и всички излъчиха победител.
  • Датчаните имаха късмет два пъти, включително и в последния мач 2012 г. с 2-0.

Прогнози

Победата срещу Перу е късмет за датчаните, но това ще им даде огромна увереност за останалите групови игри. С три точки вече, те знаят, че могат да се класират за нокаут фазата с победа в четвъртък.

Австралия са отбор, който обича да седи и да наблюдава напрежението и да търси случайни отвори на защитата. Това не им помогна да създадат значителни шансове за гол срещу Франция и имаха самото изстрел, който да изпробва вратаря от наказателното място.

Дания има по-добра защитна единица с изключителен рекорд. Датчаните не печелят много голове, но един ще е достатъчен.

Австралия създаде срещу  Франция много опасни ситуации. Това е мястото, където Дания може да бъде по-смъртоносна и това е мястото, където експертът  Christian Eriksen ще се покаже.

Дания да спечели
Под 2.5 гола
Кристиан Ериксен да вкара по всяко време

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]