[:bg]Аржентина – Хърватия 21 юни[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Срещата от Група D на Световната купа на ФИФА 2018  между Аржентина – Хърватия ще се проведе на 21 юни (четвъртък) от 21:00ч на стадион Нижни Новгород. Аржентина нямаше креативност срещу дебютантите на скандинавските страни на Световна купа. Ще я покажат ли срещу по-опасната опозиция в четвъртък?

Кофициентът за победа на Аржентина е 2.15. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Хърватия е 3.90. Вижте ТВ Програма за мача тук.Аржентина – Хърватия: Статистика Н2Н двубои

Двете страни се срещнаха четири пъти в миналото. Аржентина води  с една победа, спечели 2, 1 и  загуби 1 мач.

Ла Албилистесте спечели единствената  среща  H2H в Световното първенство през 1998 г.. резултатът бе  1-0 победа в груповата фаза. Интересното е, че хърватският екип продължи да стига до полуфинала, след като се изкачи от групата въпреки споменатата загуба.

Хърватия спечели с 3: 2 в приятелски мач на техен терен през март 2006 г., а Аржентина победи, когато двете страни се срещнаха на неутралното място на „Болейн“ в Лондон през ноември 2014 г. (2-1).

Прогнози

Аржентина е в ситуация, в която трябва да спечели, след първоначалното равенство срещу Исландия. Всичко друго, освен победа, ще компрометира не само финалната позиция в група D, но и амбициите на отбора да се придвижи напред до следващата фаза.

Това, съчетано с факта, че те играят срещу силно мотивиран и талантлив отбор, прави нещата сложни  за Хорхе Сампаоли и неговия отбор.

Ла Албилистете разкри много дупки в отбраната в събота срещу Исландия и едва ли можем да ги видим да печелят битката в центъра на терена срещу Модрич и Ракитич .

Отбранително Хърватия изглеждаше много добре срещу Нигерия. Могат ли да възпроизведат играта си срещу Исландия и да спрат Лионел Меси тук, чакаме да видим.

Ако го направят, те са фаворити за победа, защото ние не се съмняваме в това, че ще преминат през небрежната отбранителна линия на Аржентина тук.

Все пак Хърватия успя да вкара в последните си пет мача на Световното първенство, най-голямата им серия в този турнир.

Стойността е определено с Хърватия, която си заслужава да подкрепим да не губи.

Хърватия да победи или равен – двоен шанс.
За по- смелите: Хърватия да спечели

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]