Григор Димитров ще играе на финал на турнир от сериите Мастърс

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Григор Димитров ще играе на финал на турнир от сериите Мастърс за първи път в кариерата си. 26-годишният българин ще спори за титлата в Синсинати, след като победи американеца Джон Иснър със 7:6(4), 7:6(10) на полуфиналите. В спор за трофея поставеният под номер 7 Димитров ще срещне Ник Кирьос (Австралия) или Давид Ферер (Испания).

Първата ни ракета продължава великолепното си представяне в Синсинати, като няма загубен сет от началото на надпреварата. Освен това от понеделник Григор ще се изкачи до номер 9 в световната ранглиста.

Двубоят се превърна в демонстрация на начални удари. Иснър разчиташе на най-силното си оръжие, но Григор не му отстъпваше, а когато се стигаше до разигравания, първата ни ракета имаше предимство. В целия мач имаше общо три възможности за пробив – две в първия сет за Иснър и една във втория, която бе за Димитров.

Не се стигна до нито един пробив, а срещата бе решена в два тайбрека, в които българинът демонстрира изключително здрава психика за разлика от много предишни случаи, когато не издържаше на напрежението.
От самото начало Иснър започна да вкарва мощни сервиси и не даваше шансове на българина при свои начален удар. Американецът вкара три аса във втория гейм, а успяваше да затрудни доста повече Григор при негов сервис. В шестия гейм Димитров трябваше да спасява две възможности за пробив, но се справи отлично. Добър сервис му помогна да контролира разиграванията и от 15:40 да запише четири поредни точки, с които да изравни за 3:3.

При следващия сервис гейм на българина той отново бе затруднен, но във важните моменти той намираше началния си удар. Григор вкара четвъртия си ас от началото на срещата, като с толкова можеше да се похвали и Иснър до този момент. Въпреки тази бройка сервисът на американеца нанасяше поражения. Последваха няколко гейма, в които рядко се стигаше до разигравания, а двамата взимаха убедително подаванията си.

Григор не получи нито една възможност за пробив в първия сет и се стигна до тайбрек, както доста често се случва в мачовете на американеца. Димитров отговаряше подобаващо на съперника с най-силното му оръжие, като вкара 75% първи сервис и влезе в тайбрека с 10 поредни точки при свой начален удар. Тази серия се удължи на 16 поредни точки и му осигури първия сет. След отличен минаващ удар той стигна до мини-пробив и поведе с 3:2, а бързо след това с 5:2. Иснър върна две точки, но първата ни ракета бе стабилен и затвори сета.
Втората част започна с опит на 32-годишния американец да упражни натиск на сервиса на българина. Първият гейм мина през три равенства, но Джон така и не стигна до възможност за пробив. Той успя да влезе на няколко пъти в разигравания, но в повечето случаи Григор имаше предимство, тъй като той е доста по-класният тенисист, когато не става дума за начален удар и сила на ударите.

След това начало отново сервисът започна да си казва думата и въпреки че имаше някои по-оспорвани гейма, сервиращият тенисист взимаше подаването си без големи затруднения. Димитров стигна до първата възможност за пробив в десетия гейм, а тя означаваше и мачбол. Мощен начален удар спаси Иснър, а същото оръжие му помогна да обърне гейма.

Така се стигна до втори тайбрек, в който и двамата тенисисти извадиха най-доброто. Григор поведе с 2:0, но след един от редките случаи, в които съперникът му печели по-дълго разиграване, резултатът бе изравнен за 2:2. Българинът отново поведе с мини-пробив, но Иснър вкара изключителен минаващ удар за 4:4. Димитров отговори с блестяща защита и завърши с печеливш форхенд. След фантастичен бекхенд по правата той се измъкна от трудна ситуация и изравни за 10:10. Последва добро излизане на мрежата, което накара американецът да пробва прехвърлящ удар, а топката отиде в аут. В този момент, при четвърти се мачбол, Григор сложи точка на спора след 2 часа и 5 минути игра.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.