Атлетико Мадрид показа голям характер и се добра до равенство 2:2 срещу новак

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Атлетико Мадрид показа голям характер и се добра до равенство 2:2 в първия си мач за новия сезон в Примера дивисион. „Дюшекчиите“ губеха с 0:2 и бяха останали с човек по-малко на терена, но въпреки това успяха да вземат поне точка от този двубой.

Кристиан Стуани даде преднина на домакините с два гола в 23-ата и 25-ата минута. След това в 66-ата Антоан Гризман доста спорно бе изгонен от игра заради симулация и спор със съдията. Дори и с 10 души на терена обаче гостите стигнаха до равенството с голове на Анхел Корея в 78-ата и Хосе Хименес в 85-ата минута на срещата.

В началото Атлетико даваше вид, че е по-добрият тим на терена и в 14-ата минута гостите създадоха първата по-интересна ситуация в мача като Саул Нигес опита далечен удар, преминал над вратата.

Играчите на Жирона обаче въобще не изглеждаха стъписани и в 23-ата минута успяха да открият резултата при първата си голова възможност. Тогава Гранел центрира в наказателното поле и Стуани с глава простреля вратата на Ян Облак за 1:0.

Само две минути по-късно защитата на гостите капитулира за втори път. Отново след центриране в пеналта бранител не се намеси добре и прати топката към Стуани, който отново с глава почти по идентичен начин удвои преднината на своя тим.

Това явно бе сериозен удар по самочувствието на Атлетико, който нямаше никаква идея как да се върне в мача. В същото време домакините имаха още две възможности до края на полувремето, като в 42-ата минута отново Стуани стреля неточно, а секунди по-късно изстрел на Порту бе спасен от вратаря.
И в началото на втората част Жирона изглеждаше по-свежият отбор и в 53-ата минута след една лошо изчистена топка Марк Муниеса стреля нелошо с глава и отново Облак бе последна преграда пред гола.

Проблемите за Атлетико станаха още по-големи в 66-ата минута, когато Антоан Гризман се измъкна от защитата на домакините и след сблъсък с Горка Ираисос падна в наказателното поле. Вместо обаче да бъде отсъдена дузпа за „дюшекчиите“, съдията реши, че французинът е симулирал и му показа първо жълт, а след това и червен картон.

Като че ли обаче Атлетико заигра по-добре в намален състав. В 78-ата минута резервата Анхел Корея бе оставен да напредне на скорост до границата на наказателното поле и с убийствен изстрел отбеляза за 2:1. В 85-ата минута гостите стигнаха и до изравняване. След центриране от фаул Хименес бе изпуснат от защитата и с глава бе точен за 2:2.

В края Жирона можеше все пак да измъкне трите точки, но Муниеса отблизо направи голям пропуск и стреля над вратата.

Така двата тима не успяха да излъчат победител, като всеки от тях ще запише по една точка в актива си. Със сигурност зрителите на стадион „Монтиливи“ останаха доволни от зрелището, което наблюдаваха в историческия първи мач на Жирона в елита на Испания.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.