Филип Колшрайбър – Гаел Монфис 14 Март bet365 tenis

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Филип Колшрайбър – Гаел Монфис ще се проведе на 14 март (четвъртък) от 05:00 часа след полунощ българско време в среща от 1/8 финалите на Мастърс турнира в Индиън Уелс, САЩ (АТР 1000). Двамата се познават до болка, след като до момента са се срещали цели 15 пъти в тура. А балансът е 13-2 в полза на французина.

Залози за успех на Монфис можете да правите с коефициент 1.44. Шансовете на Колшрайбър да подчини съперника са оценени на 2.75, а линията затова да видим общо над 22.5 гейма в мача се котира със стойност 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Световният номер 39 Колшрайбър шокира световния номер едно Новак Джокович (Срб) в трети кръг с 6-4 6-4 за 1 часа и 38 мин. игра. 35-годишният германец успя да повали Ноле чак от 10-ия си опит и ще играе за втори пореден сезон в 1/8-финалите на супер надпреварата. В калифорнийската пустиня.

18-ият поставен в основната схема Монфис не срещна трудности в трети кръг, давайки само три гейма на испанеца Алберт Рамос-Винояс за успеха с 6-0 6-3. Атрактивният французин, който стана шампион в Ротердам миналия месец, ще се опита да изравни най-добрия си резултат в Индиън Уелс, постигнат през 2016 г.

Монфис се радва на серия от пет победи срещу Колшрайбър. Като за последно го надигра на Austalian Open 2017. Успее ли 32-годишният парижанин да продължи наказателната си акция срещу опонента от Аугсбург. В 1/4-финалите ще срещне хърватския гигант Иво Карлович или седмия в схемата Доминик Тийм (1.30 да спечели мача). Карлович и Тийм ще мерят сили за първи път в тура.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 tenis само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com