Ванкувър Канъкс – Ню Йорк Рейнджърс 14 Март bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Ванкувър Канъкс – Ню Йорк Рейнджърс ще се проведе на 14 март (четвъртък) от 04:05 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в NHL.

Шансовете на Ванкувър да успее да прекъсне негативната си серия в това съперничество са оценени на 1.80. Коефициентът за Рейнджърс да си тръгне като победител е 2.05, а пазарът затова гостите да спечелят с един гол разлика се котира на 3.75.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ванкувър е на 13-то място в Западната конференция с 65 точки и 28 победи в 69 мача, в това число 15 в 17 домакинства. В събота „косатките“ бяха надиграни с 2-6 шайби от Вегас Голдън Найтс, инкасирайки 14-то поражение в миналите си 17 мача.

Младокът Куин Хюз подписа тригодишен договор в неделя, но травма в глезена сигурно ще отложи дебюта му в НХЛ. Брок Босер, който прекъсна голова суша от осем мача в събота. Се разписа и в двата си мача срещу Ню Йорк досега и ще иска отново да нарани противника.

Ню Йорк започна поредица от четири гостувания със загуба 2-3 от Едмънтън Ойлърс. „Рейнджърите“ спечелиха само един от предните си осем двубоя в първенството и в момента заемат 13-та позиция в таблицата на Изток с 69 пункта и баланс от 28-41 успеха, включително 11-22 далеч от дома.

Новобранецът Брендън Лемьо се отчете с гол и асистенция в Едмънтън. Завършвайки с две точки на сметката си за втори път в предните три дуела. Нападателят Мика Зибанеяд изравни най-доброто си постижение в рамките на един сезон (27 гола), но се е разписал само веднъж в предишните си 11 участия.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. bet365 НХЛ

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com