Селта Виго – Реал Бетис неделя 10 Март bet365 laliga

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Селта Виго – Реал Бетис от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 10 март (неделя) от 13:00 часа. Селта Виго ще посрещне третия си треньор за този сезон, тъй като Фран Ескриба поема отбора, който в момента се намира в битка за изпадане.

Коефициентът за победа на Селта Виго е 2.45. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Реал Бетис е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Селта Виго – Реал Бетис: Статистика Н2Н

Селта Виго не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Яго Аспас е голмайстора на Селта Виго с 10 гола. Серхио Каналес има 6 гола за Real Betis Balompie.
По време на последните 19 срещи с Селта Виго като домакин, Селта Виго спечели 10 пъти, при 4 равенства и 5 победи за Real Betis Balompie. Головата разлика е 32-20 в полза на Селта Виго.

Селта Виго – Реал Бетис: Прогноза

Подкрепата на Реал Бетис за равенство може да си струва да се разгледа, тъй като няма гаранция, че друг нов треньор ще бъде решението за Селта, които имат само 29% съотношение на домакинска победа във всички състезания в този сезон и са загубили 3 от последните си 4 в Балаидос.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com