Джирона – Валенсия неделя 10 Март bet365 laliga

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Джирона – Валенсия от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 10 март (неделя) от 17:15 часа. Сега сезонът на Валенсия се оформя като доста добър след някои нестабилни начала. Те се отправят към Каталуния този уикенд, за да се срещнат с Джирона.

Коефициентът за победа на Джирона е 3.30. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Валенсия е 2.30. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Джирона – Валенсия: Статистика Н2Н

Статистиката на Жирона като домакин този сезон: 2-6-5.
Валенсия нямат загуба в последните си 12 мача.
Валенсия са в победна серия от 3 мача.

Джирона – Валенсия: Прогноза

Междувременно Валенсия е в много солидна форма. Те влизат в този мач непобедени в 12 мача във всички състезания. Те бяха твърди, а не зрелищни, и само с една четвърт от техните мачове в лигата са завършили с поражение. Прочетете нашето ръководство за залози за азиатски хендикап за повече информация на този пазар.

Да заложиш за Валенсия да спечелиш до нула също може да си струва да се обмисли. Те бяха много солидни в края на този сезон, допускайки само 0.81 гола на мач в Ла Лига. Само Атлетико може да го направи по-добре и те са допуснали само два пъти в последните си 8 мача във всички състезания. Те ще си представят, че могат да победят страната от Джирона, която не е успяла да отбележи гол във всеки от последните си 3 домакински мача.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com