Еспаньол – Севиля неделя 17 Март bet365 laliga

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Еспаньол – Севиля от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 17 март (неделя) от 17:15 часа. Сблъсъкът тази неделя в Ла Лига вижда Севиля да се върне към действие по-малко от 72 часа след горчиво разочароваща нощ в Европа.

Коефициентът за победа на Еспаньол е 2.50. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Севиля е 2.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Еспаньол – Севиля: Статистика Н2Н

Борха Иглесиас е голмайстора на Еспаньол с 11 гола. Висам Бен Йедер има 15 гола за Севиля.
Еспаньол нямат загуба в последните си 6 мача.
Севиля са в серия от 3 поредни загуби като гост.

Еспаньол – Севиля: Прогноза

Като цяло, според нас домакините ще имат предимство тук. Севиля се представя слабо далеч от дома, друг фактор за уволнението на Мачин. Те загубиха 5 поредни мача в Ла Лига, вкарвайки само веднъж, а дори и отбора на дъното Хуеса ги победи в последната си победа. Това са 10 без победа на пътя в Ла Лига общо за тях сега.

Умората се превърна в основен фактор и след като изигра 120 минути в Източна Европа в четвъртък вечер, това трябва да се брои срещу тях тук. Caparros се справи добре в края на последния сезон, но може би едва след международната пауза наистина започваме да виждаме отговор, след като Sevilla най-накрая се фокусира върху лигата и бута за 4-то място.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com