Ейбар – Валядолид неделя 17 Март bet365 laliga

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Ейбар – Валядолид от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 17 март (неделя) от 13:00 часа. Началото на срещите от Ла Лига в неделя ще се проведе в Ипуруа, където Ейбар поема Реал Валядолид. Баската страна е фаворит, за да претендира за победа, която ще ги повдигне на ръба на европейската битка.

Коефициентът за победа на Ейбар е 1.66. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Валядолид е 5.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ейбар – Валядолид: Статистика Н2Н

Валядолид не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Валядолид са в серия от 4 поредни загуби като гост.
Валядолид са в серия от 4 поредни загуби.

Ейбар – Валядолид: Прогноза

Междувременно Eibar отбелязва много вкъщи. Те имат средно по 1.79 гола на домакински мач пред собствените си фенове в Ла Лига, което е много добър рекорд. Те са отбелязали 3 или повече точки в 4 отделни случая и имат достатъчно атакуващо качество, за да предизвикат проблеми за борбата с опозицията. Като се има предвид, че подкрепата на Eibar да вкара над 1.5 гола може да си струва да се обмисли.

Залозите за Чарлз да вкара по всяко време също може да си струват. Бразилският нападател е отбелязал 12 гола за сезона в Ла Лига, средно по 1 на всеки 109 минути.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com