Ливърпул с гръмка победа 4:3 над Арсенал

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

На „Емиратс“ в най-зрелищния двубой от първия кръг на новия сезон в Премиър лийг домакините имаха предимство през първата част и Тио Уолкот откри резултата в 31-ата минута, въпреки че 68 секунди преди това бе изпуснал дузпа. В самия край на полувремето Филипе Коутиньо изравни.

Мърсисайдци започнаха много силно второто полувреме и вкараха три гола чрез Адам Лалана (49′), Коутиньо (56′) и Садио Мане (63′), който реализира дебютното си попадение с екипа на мърсисайдци. Алекс Окслейд-Чембърлейн (64′) и Калъм Чембърс (75′) върнаха Арсенал в мача, но домакините не успяха да постигнат нещо повече от почетна загуба.

Изненадващо новата покупка на Арсен Венгер Гранит Джака не започна днес, като вместо него в халфовата линия бяха предпочетени Коклен и Елнени. Роб Холдинг и Калъм Чембърс стартираха в центъра на отбраната след всички кадрови проблеми в дефанзивен план за „топчиите“. Алексис Санчес действаше на върха на атаката.

Три от новите попълнение на Юрген Клоп дебютираха за Ливърпул в двубой от Висшата лига – Рагнар Клаван, Жоржиньо Вайналдум и Садио Мане. И тримата се представиха на много високо ниво. Алекс Манингер, Жоел Матип и Марко Груич останаха на скамейката за началото. Роберто Фирмино водеше атаката на мърсисайдци.