Ливърпул постигна победа с 2:1 при гостуването си на Фулъм

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ливърпул постигна победа с 2:1 при гостуването си на Фулъм и се върна на върха на класирането.

Отборът на Юрген Клоп имаше огромно предимство през първия час игра, но вкара само един гол, дело на Садио Мане в 26-ата минута. Фулъм започна да вярва и след грешка в отбраната на гостите изравни в 74-ата минута. Въпреки нервните моменти за „червените“, те бързо си върнаха преднината с гол от дузпа на Милнър.

Ливърпул притисна съперника от самото начало с постоянна преса и бързо движение на топката. Огромен проблем за домакините бяха пробивите на двамата крайни защитници

Робъртсън и Александър-Арнолд, които на няколко пъти създадоха опасности. В 12-ата минута шотландецът измъкна отляво и навлезе в наказателното поле, но подаването му към Фирмино не бе добро и топката отиде в ръцете на Рико.

„Червените“ откриха резултата в 26-ата минута. Садио Мане започна комбинацията, като изведе Фирмино, бразилецът му върна и той заби топката в мрежата. Сенегалският нападател се намира във великолепна форма, като реализира десети гол в последните 10 мача.

Фулъм рядко стигаше до вратата на Алисон, като най-активен в офанзивен план бе бившият играч на Ливърпул Райън Бабел. Холандецът на два пъти осъществи пробиви, но при първия ударът му бе блокиран, а при втория Кеърни стреля над вратата.

Лондончани изпитваха сериозни проблеми в дясната зона на защитата, където Фосу-Менса продължаваше да изпуска Робъртсън.

В 36-ата минута левият бек на „червените“ отново проби от там и стигна до малкото наказателно поле. Той стреля, но ъгълът бе много малък и топката отиде в тялото на вратаря.

В края на първото полувреме Ливърпул имаше тотален контрол, но намали темпото. След инструкциите на Клоп на почивката играчите му започнаха значително по-агресивно втората част и бяха близо до удвояване на аванса си. Удар на Фирмино бе блокиран, а изстрел с глава на Вайналдум мина над вратата.

Преднината на мърсисайдци обаче оставаше само един гол и домакините започнаха да вярват, че могат да измъкнат нещо от мача. На няколко пъти те организираха отлични контраатаки. В 65-ата минута Ангиса отклони топката в мрежата зад Алисон, но бе в положение на засада. Малко по-късно бразилският вратар трябваше да спасява удар на Ангиса.

Садио Мане удари гредата на другата врата, но в 74-ата минута груба грешка доведе до изравняване. Ван Дайк изчакваше Алисон да овладее топката, но вратарят не излезе.

Бранителят опита да му я върне с глава, тя рикошира в бразилеца и в Райън Бабел и холандецът се озова сам срещу опразнената врата, като реализира за 1:1.

Гостите веднага се хвърлиха в атака и не след дълго успяха да стигнат до много ценен гол. Този път причината бе грешка на Серхио Рико. Той не се справи с удар на Салах и след това задържа Мане. Милнър бе точен от бялата точка.

Попадението обезкуражи Фулъм и до края мърсисайдци отново доминираха, като пропуснаха няколко възможности за нов гол. След великолепна комбинация удар на Вайналдум мина встрани от вратата, а след това Салах пропусна от прекрасна позиция.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.