Юрген Клоп с второ равенство. Ливърпул не успя да се пребори с 10 от Рубин Казан

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Юрген Клоп и неговият Ливърпул записаха второ поредно равенство при дебюта на Клоп пред собствена публика.

„Мърсисайдци“ заврършиха 1:1 с Рубин Казан в мач от група „В“ на Лига Европа игран на „Анфийлд“ пред 45 000. Възпитаниците на новия мениджър на Ливърпул – Юрген Клоп не успяха да се преборят с гостите от Казан. Картинката пред Клоп изглеждаше още по-разочароваща, след като неговият тим не успя да се възползва от численото си превъзходство. Гостите играха близо час с човек по-малко, след като капитана на Рубин Казан – Олег Кузмин бе изгонен в 36-тата минута за втори жълт картон.

Юрген Клоп

Българският халф Благой Георгиев изигра пълни 90 минути за Рубин Казан и дори имаше възможност да се разпише в 35-тата минута на мача, след като спря топката на гърди и стеля от воле от границата на наказателното поле, но стражът на домакините – Симон Миньоле отрази удара му.

Гостите поведеха при първия си точен удар в рамките на вратата на Ливърпул в 15-тата минута. Марко Дедив овладя топката на гърди, премина през Натаниел Клайн и отблизо простреля Миньоле.

След червения картон в 35-тата минута, при последвалото изпълнение на фаул, Благо Георгиев в опита си да изчисти свали топката в краката на Емре Джан и немецът изравни.

С това равенство, тимът на Юрген Клоп се нарежда втори в класирането на група „В“ с аквит от 3 точки. Лидерът в групата са швейцарският Сион със 7 точки, докато Рубин Казан и Бордо са в дъното с актив от 2 точки.

Ето и видео от равенството на Ливърпул при дебюта на Юрген Клоп на „Анфийлд“:

https://www.youtube.com/watch?v=iDJLIR9o7Pc