[:bg]Южна Корея – Мексико, 23 юни[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Срещата от Група F на Световната купа на ФИФА 2018  между Южна Корея – Мексико ще се проведе на 23 юни (събота) от 18:00ч на стадион Ростов Арена. Мексико влизат в мача като силни фаворити след 1-0 победа срещу Германия в отварянето на групата.

Кофициентът за победа на Южна Корея е 6.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.70. Коефициентът за победа на  Мексико е 1.70. Вижте ТВ Програма за мача тук.Южна Корея – Мексико: Статистика Н2Н двубои

Отборите споделят 2 победи и 1 равенство от 5-те си общи срещи в различни турнири.
Единствената им среща в Световната купа бе в изданието от 1986 г., което се проведе в Мексико. El Tri си тръгна с 3-1 победа.
Последната им среща бе приятелски мач през 2014 г.. Мексико спечели удобна победа с 4: 0.

Прогнози

Цялостното  блестящо представяне помогна на Мексико да победи Германия с три точки в първия мач  в групата. Докато броят на създадените шансове беше впечатляващ, завършването на атаките трябва да се подобри и очаквам да видя това в петък.

Междувременно Корея играе твърде отбранително и едноизмерно в подхода си към атаките. Те владееха топката в затварящите етапи на мача срещу Швеция, но едва се доближаваха до наказателното поле.

Ясно е, че Мексико е по-добрата атака  и те ще вкарат в някакъв момент. Корея е твърде зле в атака и няма сигурност в защита.

Ето защо виждам, че мексиканците ще успеят да спечелят още една победа и да окажат натиск върху Германия и Швеция в групата.

  • Мексико да победи
  • Над 1.5 гола
  • Хавиер Ернандес да вкара по всяко време

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]