Ювентус победи с 3:1 в гостуването си на Дженоа

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ювентус победи с 3:1 в гостуването си на Дженоа от 29-ия кръг на Серия „А“. „Старата госпожа“ тотално надигра своя съперник и можеше да спечели и доста по-убедително, но блестящите намеси на вратаря Матия Перин помогнаха на „Грифоните“ да се спасят от разгром. Гостите на „Мараси“ вкараха три красиви попадения чрез Пауло Дибала в 50-ата, Кристиано Роналдо в 56-ата и Дъглас Коста в 73-ата минута, като особено впечатляващо бе изпълнението на бразилеца. Домакините направиха загубата си по-почетна в 77-ата минута чрез Андреа Пинамонти, но това бе всичко, на което бяха способни.

Пауло Дибала отправи първия удар в мача към една от двете врати. В 5-ата минута аржентинецът стреля от границата на пеналта, но след рикошет в защитник топката мина встрани от вратата.

В 12-ата минута дойде и първата реална голова опасност, създадена от гостите. Федерико Бернардески стреля от дистанция и вратарят Матия Перин трябваше да се намесва решително.

Стражът трябваше да прави ново важно спасяване две минути по-късно след мощен шут на Роналдо. Португалецът стреля и в 16-ата минута, но този път Перин доста по-лесно укроти топката в ръцете си.

В 28-ата минута Бернардески проби на скорост и стреля от малък ъгъл, но отново Перин бе заел добра позиция и улови.

Поредната възможност за гостите дойде в 35-ата минута, когато Адриен Рабио бе намерен в близост до вратата и стреля с глава, но отново в ръцете на вратаря.

В 42-ата минута Роналдо се освободи в пеналта и стреля от малк ъгъл, но отново Перин с решителна намеса не позволи да се стигде до гол във вратата му.

По-добрата игра на Ювентус най-накрая даде резултат в 50-ата минута. Пауло Дибала получи пред наказателното поле, финтира защитник, освободи си пространство и с удар по земя порази вратата за 0:1.

В 54-ата минута Бернардески можеше да удвои. Той получи отлично центриране от Хуан Куадрадо и стреля с глава, но на сантиметри от гредата.

В 56-ата минута резултатът бе удвоен. Кристиано Роналдо получи топката в средата на терена, напредна необезпокояван и с мощен шут вкара за 0:2.

В 73-ата минута Дъглас Коста вкара трети гол за гостите. Попадението на бразилеца бе дори по-красиво и от това на Роналдо. Той получи на ъгъла на наказателното поле и с елегантен изстрел по диагонала прати кълбото неспасяемо във вратата.

Дженоа отправи първия си удар в мача едва в 76-ата минута, когато Антонио Санабрия стреля по земя и Войчех Шчесни изби, макар топката да излизаше в аут.

В 77-ата минута домакините намалиха резултата. Пинамонти бе изпуснат в наказателното поле, овладя топката и от труден ъгъл успя да прати кълбото в мрежата за 1:3.

В 89-ата минута и влезлият като смяна Гонсало Игуаин тества Перин с далечен изстрел, но вратарят отново бе заел добра позиция и спаси.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код . Mоже да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Ювентус победи с 3:1 в гостуването си на Дженоа