Ювентус победи с 3:0 Сампдория

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ювентус победи с 3:0 Сампдория на „Алианц Стейдиъм“ в двубой от първия кръг на Серия А. Головете за успеха отбелязаха Деян Кулушевски , Леонардо Бонучи и Кристиано Роналдо .

Двубоят започна с много активна игра на домакините. Кристиано Роналдо и Данило опитаха да затруднят стража на гостите Аудеро, но не успяха. Така се стигна до 13-ата минута, когато Кристиано Роналдо нахлу в наказателното поле, не успя да преодолее сгъстената отбрана и топката му бе отбита, но попадна в краката на Кулушевски, който без колебание я прати в далечния ляв ъгъл на вратата

на Сампдория. В 24-ата минута след хубав удар на Кристиано Роналдо топката срещна напречната греда.

В 34-ата минута отново Роналдо не успя да се разпише. Аарън Рамзи напредна отляво и прати прострелно топката в наказателното поле. Португалецът се опита в движение да я насочи във вратата, но ударът му се оказа неточен, като топката мина на сантиметри от дясната греда. В 43-ата минута дебютантът Уестън Маккени отправи хубав удар извън наказателното поле, но топката прелетя над вратата.

Второто полувреме започна с три промени в състава на гостите, като треньорът Клаудио Раниели пусна в игра Фабио Куалярела, Гастон Рамирес и Мая Йошида. Играта отново се водеше основно пред вратата на Сампдория, като Роналдо отново беше близо до попадение. След негов удар топката обаче бе блокирана и излезе в ъглов удар. Малко по-късно португалецът имаше нови две ситуации. При първата не успя да нанесе удар с глава, тъй като топката му дойде твърде висока.

Във втория след подаване от Куадрадо се опита да отиграе много атрактивно, но ударът му не беше точен.

В 65-ата минута и Самп стигна до ситуация пред вратата на Шчесни, но бившият нападател на торинци Фабио Куалярела беше неточен. Влезлият като резерва за Юве Матия Де Шилио отправи силен удар към вратата в 71-ата минута, но топката бе блокирана и излеза в ъглов удар. В 75-ата минута Роналдо стреля от пряк свободен удар, топката намери целта, но Аудеро боксира.

В 78-ата минута бранителят Леонардо Бонучи се оказа в точния момент на точното място и успя да се разпише, след като насочи в мрежата една отбита топка от близка дистанция. В 87-ата минута гостите имаха златен шанс да намалят резултата, но той беше пропилян от Куалярела, който стреля неточно. Така се стигна до 88-ата минута, когато Кристиано Роналдо ознаменува добрата си игра с гол. Той получи топката от Рамзи и с удар с десния крак я прати неспасяемо в мрежата на Аудеро за крайното 3:0.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код , където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Ювентус победи с 3:0 Сампдория