Ще се завърне ли Формула 1 в Холандия?

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Няма нерешими организационни, технически или логистични причини, които да спрат връщането на Формула 1 в холандския град Зандвоорт. Това е равносметката от доклада на общинския съвет, който е гласувал принципна позиция още през 2015 г.

Зандвоорт е градче с едва 17 хиляди население, но с писта, построена в първия си вариант още през 1948 г. Трасето става домакин на шампионата Формула 1 за цели три десетилетия в периода от 1958 до 1985. Последното състезание е спечелено от Ники Лауда, за който 1985-а по съвпадение се оказва последният му сезон.

Желанието на Зандвоорт да се завърне в най-големия моторен спорт датира отпреди да изгрее звездата на Макс Верстапен. Сега, с талантлив холандец в топ отбор като Ред Бул, възможността за негово домашно състезание започва да се превръща в необходимост. Макс вече се доказа като любимец на своите сънародници, които започнаха да се увеличават по трибуните. Управата на Зандвоорт е наясно, че за малкото градче би било предизвикателство изведнъж да се изсипят сто хиляди души, но е на мнение, че ще се справят. При правилна организация състезанието няма да бъде проблем за общинския бюджет, а местният бизнес би изкарал милиони дори само за един състезателен уикенд.

Холандският спортен министър Бруно Бруинс, обаче, охлади мечтите на малкия град, като заяви, че подобна авантюра крие „твърде много въпросителни“ и все още трябва да се проучат всички възможности. Управата на Зандвоорт и собствениците на пистата първо ще говорят официално с ръководството на Формула 1 и ФИА. „Първо ще изчакаме това да стане“, каза Бруинс.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.