Швеция – Румъния събота 23 Март bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Швеция – Румъния ще се проведе на 23 март (събота) от 19:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Швеция и Румъния се сблъскват тук, 25 години след забележителен четвъртфинал на Световната купа между двете страни, в който шведите спечелиха след дузпи.

Коефициентът за победа на Швеция 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Залози за това Румъния да победят се приемат с коефициент 5.25. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Швеция – Румъния: Двубой статистика

Румъния нямат загуба в последните си 10 мача.
Румъния нямат загуба в последните си 5 мача като гост.

Швеция – Румъния: Прогноза

Швеция се представя добре вече няколко години. Те все още са тренирани от Janne Andersson, който се справи брилянтно само, за да ги насочи към Световната купа, да не говорим за четвъртфиналите. Ядрото на тази страна остава и те са труден противник за всеки в европейския футбол.

С предимство у дома, подкрепата на Швеция за победа изглежда добре тук. Всичките им последни 9 международни победи са били нулеви, така че подкрепата на Швеция да спечели до нула също може да си заслужава да се обмисли, като Румъния не успява да постигне качество в атака.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Основен спонсор на събитието: Alipay.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com