[:bg]Швеция – Англия 7 юли[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Срещата от четвъртфиналите на Световното първенство по футбол 2018 между  Швеция – Англия ще се проведе на 7 юли (събота) от 17:00ч на стадион Самара Арена. Преодоляването на  скандинавския отбор ще бъде доста трудна задача за Хари Кейн и компания, предвид, че шведите допуснаха гол само в един от четирите си мача на Световното първенство дотук.

Кофициентът за победа на  Швеция е 4.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на  Англия е 1.95. Вижте ТВ Програма за мача тук.Швеция – Англия: Статистика Н2Н двубои

Равенството бе най-честия  от резултатите в историята на срещите между Швеция и Англия. То се случи 9 пъти в 24 мача.

Англия води в H2H срещите с една победа, но те загубиха последната среща със шведите с 4-2 в приятелски мач през ноември 2012 г.

Двете страни се срещнаха на Евро 2012, когато Три Лъва победиха с 3: 2. Преди това имаха  равенство с 1: 1 в груповата фаза на Световното първенство през 2006 г.

Талисманът на Тотнъм – Хари Кейн оглавява класацията за топ нападател на състезанието с шест гола дотук, записани на името си.

Прогноза

Англия е определена като фаворита на букмейкърите, но е много трудно да се види стойността при победа за 90 минути. Швеция запази мрежата си недокоснати в три от четирите мача досега в турнира. Отборът на Саутгейт трудно вкарваше голове във всички мачове, освен един (срещу Панама). Няма как да очакваме много голове в предстоящия мач.

Под 2.5 гола FT изглежда   залога банкер в случая. Очевидно не очакваме нито една от двете страни да поеме значителни рискове през първите 45 минути, което означава, че няма да има голове през първото полувреме.

Що се отнася до резултата, можем да опитаме с равенство, знаейки, че това е най-честатия от резултатите в историята на Н2Н двубоите между двете страни.  По-смелите играчи могат дори да опитат с безголово равенство.

Под 2.5 гола FT
Равен

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]