Чичарито проговори за Юнайтед и ван Гаал

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Чичарито разкри пред испанската телевизия „Fiebre Maldini“, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал не му е дал друг избор освен да напусне клуба.

Хавиер Ернандес премина в Байерн (Леверкузен) и бързо се превърна в топ трансфера на германците с общо 17 гола от 20 срещи през сезона. Мексиканцът обясни пред испанските медии, че желанието му е било да остане на „Олд Трафорд“, но Луис ван Гаал е намалил шансовете му за място в титулярите на 1%.

„Нямах намерените да си тръгна от Юнайтед, но исках повече възможност за игрови минути. Ван Гаал ми каза, че вече има достатъчно нападатели и ще трябва да се боря за мястото си на терена. Отделно ми каза, че ако дойде добра оферта би било добре да се възползвам.

Чичарито

„Бордът на директорите в Юнайтед ми каза, че мога да отида и да играя под наем в Реал Мадрид. Не ми бе трудно да взема решения и да отида на „Сантяго Бернабеу“. „Въпреки престоя ми в „кралския клуб“, след като се върнах в Юнайтед, мястото ми бе отредено – а именно на скамейката.“

Байерн (Леверкузен) платиха £ 7,3 милиона за Чичарито и определено направиха един от най-успешните си трансфери. Уикенда, 27-годишният нападател вкара хеттрик.