Чикаго се доближи до титлата на Запад след разгром над шампиона

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Чикаго разгроми носителя на купа „Стенли“ от миналия сезон Питсбърг с 5:1 в PPG Paints Arena и с актив от 105 се доближи до титлата в Западната конференция на Националната хокейна лига. Без осем контузени играчи в състава си, в това число Евгени Малкин и Крис Летанг, домакините започнаха лошо и допуснаха четири безответни гола в първия период, след което не успяха да наваксат и записаха четвърта поредна загуба.

Артьоми Панарин откри резултата 3:23 минута на мача, а след това асистира за третия гол на Маркус Крюгер. С гол и асистенция се отличи и Танър Керо, а Ричард Паник и Мариан Хоса също се разписаха, а вратарят Кори Крофърд отрази 31 удара.

Брайън Ръст реализира почетния гол за шампионите, а Марк-Андре Флюри също завърши с 31 спасявания.

Жаром Игинла завърши с гол и асистенция и помогна на Лос Анджелис да спечели гостуването си на Калгари с 4:1.

Тревър Люис, Анже Копитар и Джеф Картър също се разписаха за успеха в нервния мач, в който имаше няколко сериозни сбивания.

Вашингтон надделя с 5:3 в залата на Колорадо и с шестия си пореден успех събра 110 точки, за да увеличи на 5 точки преднината си на върха в класирането на редовния сезон в лигата.

Маркус Йохансон и Евгени Кузнецов се отличиха с по гол и асистенция за столичани, а вратарят Филип Грубауер спаси 32 изстрела.

Патрик Берглунд допринесе с гол и асистенция, а Сейнт Луис се наложи над домакина Аризона с 3:1.

Гостите записаха 11-и успех в последните си 13 мача и с 90 точки заемат третото място в Централната дивизия, като се нуждаят само от 2 точки в оставащите си шест срещи, за да си гарантират място в плейофите.

bet365