Чехия победи с 3:0 Черна гора

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Чехия надделя с 3:0 над Черна гора в Оломуц, благодарение на което се изравни по точки с отбора на Англия, който оглавява временното класиране в Група „А“. „Трите лъва“ обаче са с мач по-малко. Якуб Янкто , автогол на Борис Копитович и попадение от дузпа на Патрик Шик донесоха трите точки на чехите, които се очертават като основен фаворит за второто място в нашата квалификационна група.

Селекционерът на домакините Ярослав Шилхави заложи на същите 11, които започнаха при победата над България преди няколко дни. Звездата на Рома Патрик Шик,

отбелязал два гола срещу нашите национали, отново водеше атаката.

Черна гора бе без треньора Любиша Тумбакович, който бе уволнен заради отказа си да седне на скамейката в мача с Косово. Стойкович и Иванич също бяха отстранени от отбора заради бойкота си. Вукчевич, Копитович, Бакич и Йовович започнаха за гостите, които бяха водени от Миодраг Джудович и Драгойе Лекович.

Чехите очаквано започнаха по-добре и в 18-ата минута взеха преднина, след като Янкто засече от въздуха центриране на Кадержабек и с точен удар в далечния ъгъл откри резултата.
До края на полувремето чехите пропуснаха още една добра възможност чрез Крал. Като цяло, през първата част играта беше доста накъсана и не изобилстваше от големи възможности.

В 49-ата минута Шик проби отляво, продоля един съперник, след което ценитрира ниско. Копитович опита да пресече и прати топката в собствената си врата за 2:0. Осем минути преди края Патрик Шик оформи крайния резултат, след като изпълни точно дузпа.

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.