Черно море взе ценна победа при визитата си на Ботев в Пловдив

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лидерът в Първа лига Черно море взе ценна победа при визитата си на Ботев в Пловдив. Играчите на Георги Иванов се наложиха с 2:1 след попадения през първата част. Точни за „моряците“ бяха Марек Кузма и Орлин Старокин, докато за „канарчетата“ след почивката се разписа Стивън Петков, който вкара само няколко минути след дебюта си за тима.

След няколко положения пред вратата на гостите, при които Фелипе Бризола и Фернандо Виана можеха да открият, варненци излязоха напред в резултата в 22-ата минута. Тогава след един пробив на Ертан Томбак топката стигна до Атанас Зехиров, който стреля. Иван Чворович не се намеси по най-добрия начин и кълбото се озова на празна врата до Кузма, който вкара без проблеми. В 35-ата минута „моряците“ нанесоха нов удар. При една отлична комбинация между Кузма и Мариян Огнянов последният намери Орлин Старокин, който с глава удвои.

След почивката Ботев започна по-активно, но защитата на Черно море се справяше с набезите им. Все пак в средата на втората част домакините се върнаха в мача. Крум Стоянов центрира отлично към новото попълнение Стивън Петков, който се появи в игра малко преди това, и нападателят с глава намали. В следващите минути Ботев наложи още по-силен натиск, но силите на играчите привършиха към края и те не успяха да стигнат поне до точката.

Така Черно море запазва лидерската си позиция в класирането. “Моряците” са с 14 точки, събрани с четири победи и две загуби. Ботев пък все още няма победа пред собствена публика и за момента играчите на Николай Киров остават едва с четири точки на 12-о място.

Първа професионална лига, 6 кръг:

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) – ЧЕРНО МОРЕ 1:2
0:1 Кузма (22)
0:2 Старокин (35)
1:2 Петков (68)

Състави:

БОТЕВ: Чворович, Стоянов, Генев, Димов, Минев, Юлиано, Балтанов, Бризола, Неделев, Тасев, Виана

ЧЕРНО МОРЕ: Михайлов, Томбак, Александров, Хасани, Сукуп, Старокин, Цветков, Зехиров, Русев, Огнянов, Кузма

Стадион: База Коматево
Съдия: Ивайло Стоянов
Начало: 18:45 часа

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.