Челси – Тотнъм Хотпсър 05 Януари

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Челси – Тотнъм Хотпсър в среща от Купа на Лигата ще се проведе на 05 Януари (сряда) от 21:45 часа. Челси успя да се пребори, за да отбележи равенство 2-2 с Ливърпул през уикенда във Висшата лига и сега е изправен пред тежката задача в средата на седмицата в първия мач от полуфиналния им сблъсък за Купата на EFL срещу Шпорите.

Коефициентът за победа на Челси е 2.00. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Тотнъм Хотпсър е 3.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Челси – Тотнъм Хотпсър: Двубой статистика

Като домакин, Челси не е губил от Тотнъм в последните 5 срещи помежду им.
Челси нямат загуба в последните си 8 мача.
Челси не са губили в последните 11 свои домакинства.

Челси – Тотнъм Хотпсър: bet-bg.com Online Прогноза

Челси има пет равенства в последните си седем мача у дома и четири от тях завършиха с 1-1, докато Шпорите отбелязаха точно един гол във всяко от последните си три пътувания, така че очакваме и двата отбора да отбележат в мача.

bet365 ще излъчва пряко всички мачове от Купа на Лигата. Европейският футбол се връщна на сцената, а за мнозина това ще бъде много вълнуващо време. За да гледате мача наживо по bet365, ще е нужно да имате средства по сметката или да сте направили залог в предходни 24 часа. В България bet365.com ще излъчва на живо мача.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. Прогноза bet365 предлага актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги. bet-bg.com

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт. bet-bg

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо За още bet365 бонус оферти и спортни новини посетете bet-bg.com

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com