Челси победи с 5:0 Динамо (Киев)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Челси разгроми Динамо (Киев) с 5:0 като гост и с общ резултат 8:0 се класира за четвъртфиналите в Лига Европа. Лондончаните играха агресивно още от началото, въпреки че Маурицио Сари даде почивка на някои от звездите си.

Жиру откри резултата в петата минута, а през второто полувреме оформи хеттрика си, когато направи 4:0. Французинът вече има девет гола в турнира и е едноличен голмайстор. Освен него се разписаха Алонсо и Хъдсън-Одой.

Надеждите на Динамо за някакво чудо приключиха още в петата минута, когато Челси поведе .Оливие Жиру откри резултата след ъглов удар. Защитата на домакините

не се справи добре, Лофтъс-Чийк отклони топката, тя попадна във французина и той я прати в мрежата. За Жиру това бе седми гол в турнира през този сезон.

Лондончани имаха преимущество от началото, а след гола заиграха още по-освободено. В 11-ата минута Лофтъс-Чийк получи топката в наказателното поле, размина двама защитници и стреля, но ниският му удар бе спасен от Бойко.

Динамо направи няколко атаки, като Хармаш дори прати топката в мрежата зад Кепа, но попадението бе отменено поради засада. Украинците обаче не можеха да се справят със съперника, когато той атакуваше. В 33-ата минута Жиру отбеляза втория си гол в мача. Той бе изведен отлично от Маркос Алонсо. С това попадение французинът поведе при голмайсторите в Лига Европа, като вече има осем.

Последваха още добри атаки на гостите, които не спряха да търсят гола, въпреки огромния си аванс.

Секунди преди почивката Хъдсън-Одой комбинира с Жиру и след това центрира, а Алонсо отблизо направи резултата 0:3.

В началото на второто полувреме Динамо се хвърли напред с надеждата да зарадва феновете си поне с един гол и бе много близо да го направи. Сидорчук обаче пропусна великолепна възможност. От границата на малкото наказателно поле той стреля два пъти. Първо Кепа спаси, а след това топката се отби от гредата. Секунди по-късно попадение на домакините отново бе отменено поради засада.

След добрия период на тима от Киев Челси отговори. Малко преди да бе изтекъл час игра Оливие Жиру оформи своя хеттрик. След ъглов удар, изпълнен от Вилиан, той се извиси и с глава заби топката в мрежата, а защитата на съперника го гледаше отблизо. Малко по-късно страхотен удар на Алонсо бе отклонен от Бойко в гредата.

Тимът на Сари не спря до тук и в 78-ата минута 18-годишният Хъдсън-Одой също се разписа. Той бе изведен великолепно от Жиру, напредна и с прецизен удар прати топката покрай вратаря на домакините.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.