Челси победи с 1:0 БАТЕ (Борисов)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Челси се представи неубедително при гостуването си на БАТЕ (Борисов) в Лига Европа, но все пак спечели с 1:0 и си гарантира продължаване напред от Група „L“. Домакините удариха три греди и като цяло нямаха никакъв късмет, докато лондончани стигнаха до успеха с първия си удар в очертанията на вратата, дело на Оливие Жиру в 52-ата минута. За световния шампион това е първо попадение за Челси от май насам.

Така тимът на Челси събра 12 точки и е убедителен лидер, като почти сигурно ще финишира и като победител. Втори засега е МОЛ Види с 6 точки след успеха над ПАОК с 1:0 след гол на Георги Миланов. Гръцкият тим и БАТЕ остават с по 3 точки.
Сари беше направил седем промени в стартовия състав в сравнение с този от изминалия мач срещи Кристъл Палас в Премиър лийг. Местата си запазиха само Кепа Арисабалага, Рос Баркли, Жоржиньо и Педро Родригес. Еден Азар и Оливие Жиру бяха в атака, а с капитанската лента беше Гари Кейхил, който по принцип играе редовно само в Лига Европа. За първи път от четири година насам Челси започна с цели трима англичани в мач от евротурнирите.
Опитният Александър Хлеб беше звездата в редиците на БАТЕ.
В 12-ата минута обаче домакините бяха близо до откриването, но ударът на Бага срещна гредата. Само две минути по-късно Кепа трябваше да се намесва след заучено изпълнение на корнер.
Последваха обаче минути без възможности пред нито една от двете врати. Лондончани се задоволяваха с владението на кълбото, но нищо повече. Беларусите пък се защитаваха спокойно и така нищо интересно не се случваше.
Така Челси завърши първата част без нито един изстрел в очертанията на вратата на домакините.
След почивката обаче Сари коригира играта на своите момчета и в 52-ата минута те поведоха. Тогава Емерсон Палмиери центрира към Жиру, който с глава прониза Шчербитцки в близкия му ъгъл.
БАТЕ беше на крачка от изравняването в 58-ата минута, но и този път гредата спаси Кепа. След още две минути 100-процентова възможност пропиля Алексей Риос, след като шутира високо над вратата.
Малко след час игра Азар напусна игра за сметка на Вилиан. Секунди след това Жиру се размина с второто попадение, след като вратарят спаси.
Играта продължи да бъде равностойна и тимът от Премиър лийг изпитваше трудности в стремежа си да реши битката с втори гол.
Даже към края футболистите в жълти екипи натиснаха и се стигна до няколко опасности пред Кепа, а в добавеното време отново страничният стълб го спаси.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.