Челси – Лион 30 Март

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Челси – Лион ще се проведе на 30 Март (четвъртък) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига за жени. Челси ще се стреми да се подобри, след като претърпя загуба с 2-0 срещу Манчестър Сити. Лион идва след победа с 6-0 над Гингам. Двата отбора ще се срещнат на стадион Стамфорд Бридж този четвъртък.

Коефициетът за победа на Челси е 2.87. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Лион е 2.10. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Челси – Лион: Двубой Статистика

Като домакин Челси има 18 поредни победи.
От друга страна Лион няма загуба като гост за последните си 13 мача.
Първата среща на двата отбора в лигата завърши с победа от 1-0 за Челси.

Челси – Лион: bet-bg.com Online Прогноза

Като вземем предвид тези наблюдения, както и предишните им резултати, очакваме и двата отбора да отбележат.

365 prognozi е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. Прогноза bet365 предлага актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо За още bet365 бонус оферти и спортни новини посетете bet-bg.com

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com