Челси – Лестър неделя 18 Август bet-bg

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Челси – Лестър ще се проведе на 18 август (неделя) от 16:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Миналия уикенд отбеляза дебюта във Висшата лига на Франк Лампард като мениджър, но не беше точно приказният завършек, на който феновете на Челси се надяваха от легендата на клуба си.

Коефициентът за победа на Челси е 1.70. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Лестър е 5.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Челси – Лестър: Статистика Н2Н

Лестър нямат загуба в последните си 7 мача.
Челси не са губили в последните 10 свои домакинства.
Лестър са в серия от 4 поредни победи като гост.

Челси – Лестър: Прогноза

Междувременно Лестър загуби само 2 от 5-те си срещи във Висшата лига, откакто Роджърс пое отговорност, а една от тях беше срещу Манчестър Сити. Смятаме, че победа за домакините и двата отбора да отбележат в мача ще бъде правилния залог за този мач.  bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com