Челси и Айнтрахт завършиха при резултат 1:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лондонския Челси елиминира германския Айнтрахт. След 1:1 в редовното време и добавените минути, при дузпите английския тим наложи волята си, макар да направи първи пропуск от 11-те метра.

Резултатът на „Стамфорд Бридж“ откри Рубен Лофтъс-Чийк в 28-ата минута. Гостите върнаха равенството чрез Лука Йович в началото на втората част. Резултатът се запази до края и така двубоят влезе в продължения, в които също не беше отбелязан гол, като лондончани на два пъти чистиха топката от голлинията. При дузпите стражът на домакините Кепа Арисабалага спаси два удара, докато колегата му Кевин

Трап отрази един, което прати Челси на финала в азербайджанската столица.

Гостите от Франкфурт стартираха много агресивно, като още в четвъртата минута създадоха първата опасност пред вратата на Челси, след като Йович стреля с глава, но неточно. Челси отговори с две ситуации чрез Рубен Лофтъс-Чийк и Еден Азар, но нищо не последва. В 11-ата минута домакините претендираха за дузпа за нарушение срещу Лофтъс-Чийк, но напразно. Айнтрахт отговори с удар към вратата на Да Коща, но вратарят Кепа Арисабалага спаси. Постепенно темпото спадна и играта се пренесе в центъра. В 22-ата минута Челси организира добра атака през центъра, която премина през Азар и Емерсон, който потърси Оливие Жиру пред вратата.

Французинът успя да играе с топката, но тя попадна в тялото на Кевин Трап.

Опасностите пред вратата на гостите продължиха, а доминацията на Челси стана осезателна. Така се стигна до 28-ата минута, когато Еден Азар пое топката в центъра, успя великолепно да си спечели позиция въпреки пресата и намери връхлитащия в наказателното поле Рубен Лофтъс-Чийк, който успя да я прати под плонжа на Трап към далечната греда. Натискът на Челси не спря, тъй като това попадение не им гарантираше нищо.

В 38-ата минута Лофтъс-Чийк беше близо до 11-ия си гол за сезона и пети в Лига Европа, след като завърши перспективна атака на Челси, но ударът му мина встрани от вратата. Преди това и гостите можеха да стигнат до нещо, но Давид Луис разчете действията на Ребич и предотврати опасността. В крайна сметка резултатът се запази до почивката. Второто полувреме очаквано започна с натиск на гостите, които се нуждаеха от гол, за да запазят шансовете си.

В 49-ата минута се стигна до изравнителен гол след комбинация между Гачинович и Йович, която изведе последния необезпокояван зад гърба на Давид Луис пред безпомощния да спре топката Арисабалага.

Челси отвърна на удара чрез Жиру, но топката не намери целта. В 57-ата минута домакините имаха нов шанс, но отново французинът не успя да се разпише. В 60-ата минута тежък удар на Гачинович от границата на наказателното поле беше отразен от Кепа. Германците продължиха да връхлитат, подкрепяни от своите верни фенове, които се оживиха след гола. Мениджърът на Челси Маурицио Сари смени в тези минути неубедителния Вилиан с опитния Педро.

Малко по-късно и Кристенсен отстъпи мястото си на Дзапакоста, а лондончани успяха да укротят яростния натиск на гостите. В 77-ата минута Дзапакоста завърши с хубав удар по земя една атака, тръгнала от Лофтъс-Чийк и преминала през Азар, но Трап спаси. Играта напусна и голмайсторът Лофтъс-Чийк, който отстъпи мястото си на Рос Баркли, а мачът вървеше към продължения. В 87-ата минута Оливие Жиру стреля опасно към далечната греда, но топката отново беше отразена от стража на гостите.

Играта продължи на високи обороти и в добавеното време на редовните 90 минути, като феновете и на двата отбора надъхваха любимците си, но до нов гол не се стигна и така се стигна до продължения.

В продълженията Айнтрахт пръв стигна до положение за гол, но Аспиликуета успя с коляно да отклони изстрела на Йович. В ответната атака и Челси стигна до добро положение, но последното подаване на Баркли беше пресечено. Сари побърза да използва правото си на четвърта смяна в продълженията, като пусна Гонсало Игуаин на мястото на изхабилия много сили Жиру. Пет минути преди края на първото продължение Айнтрахт можеше да нанесе своя удар.

Костич подаде към появилия се в игра Себастиен Алер, който успя да чукне топката към вратата, тя рикошира коварно и вече всички виждаха как влиза във вратата, когато Давид Луис успя да я изчисти от голлинията. В самия край на първото продължение удар с глава на Алер беше спасен от голлинията от Дзапакоста. Умората се оказа важен фактор през втората част .

Най-интересната ситуация дойде отново пет минути преди края, когато Кевин Трап не успя да овладее добре една топка, капитанът на Челси Аспиликуета успя да му я отнеме и с рамо да я прати в мрежата.

Попадението обаче беше отменено поради нарушение в атака на Аспиликуета. Така се стигна до изпълнение на дузпи за определяне на победителя. При тях футболистите на Айнтрахт пропуснаха на два пъти, докато лондончани само веднъж и така оформиха втория изцяло английски финал в европейските клубни турнири през този сезон.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.