Челси записа трудна победа с 1:0 над МОЛ Види

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Челси записа трудна победа с 1:0 над МОЛ Види в домакинството си от група “L” на Лига Европа. Англичаните доминираха през по-голяма част от срещата на “Стамфорд Бридж” и отправиха 15 удара, но от тях само 4 в очертанията на вратата. Унгарците пък предимно се защитаваха, но също имаха няколко много добри положения. Все пак Алваро Мората успя да отбележи в 70-ата минута за „сините“, за да донесе трите точки на своя тим.

Като титуляр за гостите игра Георги Миланов, който имаше една нелоша възможност в двубоя, а освен това получи и жълт картон. Той остана на терена до 83-ата минута, когато бе заменен от Армин Ходжич.
В 10-ата минута удар на Емерсон след корнер мина над вратата. След това в 16-ата минута Алваро Мората бе изведен на страхотна позиция зад защитата, но останал очи в очи с вратаря той направи непростим пропуск.
В 23-ата минута и Педро Родригес стреля от дистанция, но в ръцете на вратаря.
Домакините на два пъти претендираше за дузпа за нарушения срещу Мората и Рубен Лофтъс-Чийк в пеналта, но и в двата случая съдията прецени, че няма основания да посочи бялата точка.
В края на първото полувреме МОЛ Види също показа, че може да е опасен в предни позиции. Лоик Него на два пъти пропусна добри възможности, като особено сериозна бе втората ситуация, в която навърза няколко бранители по десния фланг, нахлу в наказателното поле, но отблизо стреля слабо и в ръцете на Кепа.
В началото на втората част отново Него отправи истински снаряд по посока на Кепа Арисабалага, който все пак успя да спаси.
В 61-ата минута шанс се откри пред Георги Миланов, който надбяга съперник, но ударът му не бе точен.
Веднага след това Лофгъс-Чийк опита изстрел от дистанция, който обаче не намери очертанията на вратата.
В 67-ата минута и влезлият като смяна Рос Баркли тества стража Томаш Туйвел от около 25 метра, но без да го затрудни особено.
В 70-ата минута Сеск Фабрегас елегантно прати топката в наказателното поле, там Вилиан с глава продължи към Мората, който отблизо бе точен за 1:0.
В 77-ата минута след центриране от фаул Баркли стреля с глава и топката се отби от гредата.
В 83-ата минута Ковач нахлу на скорост в наказателното поле и отправи много хубав удар по земя, като само блестящата намеса на Кепа попречи да се стигне до гол.
Три минути по-късно пък Мората направи поредният си страхотен пропуск пред другата врата, като отблизо не успя да отбележи.
В крайна сметка Челси се поздрави с победата и с актив от 6 точки заема първото място във временното класиране.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.