Челси допусна нова тежка загуба в Премиър лийг

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Челси допусна нова тежка загуба в Премиър лийг. След като в миналия кръг лондончани паднаха с 0:3 от Борнемут у дома, днес те загубиха с 1:4 в гостуването си на Уотфорд. Точни за успеха на домакините на „Викъридж Роуд“ бяха Трой Дийни от дузпа в 42-ата,

Дарил Янмаат в 84-ата, Жерард Деулофеу в 88-ата и Роберто Перейра в 91-ата минута. Лъч надежда за гостите даде Еден Азар, който се разписа в 82-ата минута за 1:1, но това се оказа крайно недостатъчно за „сините“, които отново разочароваха своите привърженици. За тежката загуба на лондончани помогна и фактът, че те играха с човек по-малко от 30-ата минута, когато Тиемуе Бакайоко си изкара втори жълт и червен картон.

Мениджърът на домакините заложи в този мач на Трой Дийни на върха на атаката, а той имаше подкрепата от Ричарлисон и Жерард Деулофеу от по-задни позиции.
Челси пък излезе в този двубой без чист нападател, като в предни позиции действаха Еден Азар, Педро Родригес и Вилиан. В средата на терена пък започнаха Тиемуе Бакайоко и Н’Голо Канте.
В началото двата тима стояха доста равносотйон на терена. В 8-ата минута домакините стигнаха до първото си положение в мача. Абдулай Дукуре се възползва от лошо изчистена топка и овладя пред наказателното поле, след което отправи удар, който обаче бе неточен.

Челси пък стигна до първата си опасност в 12-ата минута, когато една недобре избита топка попадна в краката на Вилиан, той отправи силен шут, който профуча над вратата.
В 30-ата минута Челси остана в намален състав на терена. Тиемуе Бакайоко закъсня при едно влизане в краката на Ричарлисон и получи втори жълт и червен картон.

В 35-ата минута Ричарлисон опита изстрел, но право в ръцете на Тибо Куртоа.

В 41-ата минута Уотфорд си спечели дузпа в своя полза. Деулофеу получи извеждащ пас на скорост, изпревари вратаря Куртоа, който го препъна в наказателното поле и съдията посочи бялата точка. Трой Дийни изпълни 11-метровия удар и бе точен за 1:0.

В добавеното време на полувремето Челси организира интереска контраатака, която завърши с удар на Педро, но над вратата.

В 51-ата минута Виктор Моузес и Марвин Зеегелар удариха лошо главите си при борба за една висока топка в наказателното поле на домакините. Наложи се лекарските екипи да окажат помощ на двамата футболисти, преди играта да бъде подновена.

Уотфорд имаше две добри възможности в 58-ата и 59-ата минута. Първо Деулофеу отправи изстрел покрай вратата, а след това Ричарлисон стреля от далечна дистанция и топката тупна опасно близо до гредата, но в аут.

В 65-ата минута „Стършелите“ имаха нова чудесна възможност. Дукуре напредна с топка в крака и отправи мощен шут, който бе спасен от Куртоа.

В 75-ата минута и Хосе Холебас тества рефлексите на белгийския страж със силен удар от границата на пеналта, но Куртоа отново бе непоклатим.

Челси обаче също имаше отлична възможност в 81-ата минута, когато Сеск Фабрегас стреля по земя и вратарят трябваше да се намесва решително. Само минута позкъсно гостите стигнаха и до изравняване на резултата. Еден Азар с прекрасен изстрел прати топката неспасяемо в мрежата зад Орестис КАрнезис за 1:1.

Домакините можеха да си върнат преднината в 84-ата минута, когато Деулофеу бе изведен зад защитата, но техничният му удар не намери вратата. По-малко от минута след това обаче „Стършелите“ си върнаха преднината. Дарил Янмаат комбинира с Роберто Перейра в пеналта и след това прати топката във вратата за 2:1.

В заключителните минути Уотфорд довърши съперника с нови два гола. В 88-ата Жерард Деулофеу пробяга необезпокояван повече от половината терен, след което с техничен удар по земя бе точен за 3:1. В 91-ата имнута пък Роберто Перейра бе изпуснат в наказателното поле и от труден ъгъл успя да насочи кълбото във вратата за крайното 4:1.

Секунди преди края на мача Челси можеше да върне едно попадение, но изстрел на Оливие Жиру бе спасен от вратаря с блестящ плонж.

Така Уотфорд записа първи успех в последните си 6 мача и с актив от 30 точки заема 11-ото място в класирането. Челси пък остава на 4-ата позиция в таблицата с 50 спечелени точки до момента.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.