[:bg]ЦСКА София – Рига bet365[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Двубоят между ЦСКА София – Рига  ще се проведе на 12 юли  (четвъртък) от 19:45 часа  в среща от квалификациите за  Лига Европа . Рига постигна огромен напредък от екип, основан едва през 2015 г. и ще са истински претендент за титлата след няколко години. Те имат право да представят Латвия в Лига Европа на четвъртък срещу българските претенденти ЦСКА София.

Коефициентът за победа на ЦСКА София   е  1.40. Равенството в сблъсяка е оценено на  4.00. Коефициент за победа на  Рига е  6.50 Виж ТВ Програма за мача тук .

ЦСКА София – Рига: Двубой Статистика

Тези два екипа не са имали възможност да се срещнат до момента.

ЦСКА София – Рига: Прогноза

ЦСКА имат високи апетити в този сезон на Лига Европа и са огромни фаворити според букмейкърите. Те имаха няколко теста преди сезона, включително мачовете срещу Шахтьор Донецк и Брьонби (равенства и двете). Те наистина трябва да могат да се справят с дебютанти в състезанието.

Очакваме българските претенденти да се отпуснат в първия мач пред своята публика и да ги подкрепят да спечелят с два или повече гола като основна опция за залог. Можете също така да опитате алтернативно домакините да поведат в първото полувреме и да спечелят мача.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx , Adidas .

365 прогнози  предлагат ежедневни  футболни прогнози  за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортна залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365  са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите  Футболна програма  за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile . Bet365 мобилната апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac и iPod) и от Google магазина (за Android / мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрацията става лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирайте дебитна / кредитна карта или изберете между над 10 вида плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага бонус за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по имейл можете да получите бонус код, който се активира чрез сайта на bet365.com

Източник : Бет – BG / Bet – BG.com[:]