ЦСКА-София постигна нов убедителен успех над Адмира Вакер

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

ЦСКА-София постигна нов убедителен успех над Адмира Вакер, след като разби австрийците с 3:1 в среща реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа и след общ резултат от 6:1 червените продължават в следващия етап на надпреварата, където ще срещнат датския Копенхаген.

С два гола за днешната победа се отличи Мауридес , а веднъж се разписа Жоржиньо . За домакините от Австрия вкара Бакъш, като попадението бе първо за този отбор в изиграните от началото на сезона четири официални двубоя.
Нестор Ел Маестро заложи на оптимален състав в реванша. На местата на наказаните Николай Бодуров и Кристиян Малинов играха Перейра и Бикел. Единствено Джеси остана на пейката, но за сметка на завръналия се след изтърпяно наказание Тиаго Родригес.
Срещата започна с грешка в гостуващата отбрана още в първата минута, когато двама играчи на домакините се озоваха срещу Чорбаджийски, но Щаркъл получи лош пас и не успя да излезе очи в очи с Черниаускас.
Постепенно червените неутрализираха натиска на домакините и на свой ред организираха няколко опасни атаки през най-узязвимата зона на австрийците – тази на левия бек Спасич. При една от тях Десподов получи пас зад гърба на споменатия защитник, стреля технично по земя в далечния ъгъл, топката се отби в десния страничен стълб и притичалият Мауридес я бутна с тялото си в празната врата – 1:0 за ЦСКА-София.
Последваха още два удара на Тиаго, които не бяха много силни, но стражът на домакините Кутин се затрудни да ги отрази.
В 45-ата минута овладя и шутира от десетина метра, но покрай горния ляв ъгъл на вратата.
Седем минути след почивката ЦСКА-София като по чудо не вкара втори гол. Жоржиньо овладя отляво и центрира към Тиаго, който изпревари бранител на домакините и шутира от 5-6 метра, но покрай вратата.В 53-ата минута Жвиершич опита да върне към Тьолке, но вместо това изведе Мауридес сам срещу вратаря. Таранът на червените се възползва по най-добрия начин от „подаръка“, излъга Кутин и вкара втория си гол за 0:2.
В 55-ата минута Синан Бакъш овладя около границата на наказателното поле и след шут по земя отбеляза за 1:2. Това бе първи гол за австрийците .
В 80-ата минута ЦСКА-София организира бърза атака, след която приключи окончателно интригата и в реванша. Жеферсон изведе резервата Джеси по лявото крило. Той събра трима бранители на Адмира, след което попаде към оставения напълно непокрит на границата на малкото наказателно поле – Жоржиньо, за когото не бе проблем да покачи на 3:1.
До края на мача българският тим съвсем намали темпото, което позволи на австрийците да създадат две положения. При първото техен играч не уцели вратата, а при второто Черниаускас се хвърли самоотвержено и спаси.

АДМИРА ВАКЕР – ЦСКА – СОФИЯ 1:3 (0:1)
0:1 Мауридес 14
0:2 Мауридес 53
1:2 Бакъш 55
1:3 Жоржиньо 80

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.