Холанд отрече твърденията, че трансферът му в Юнайтед се провалил от алчност

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ерлинг Холанд категорично отрече твърденията, че не се е разбрал с Манчестър Юнайтед, тъй като англичаните не са се съгласили да изпълнят финансовите му условия. „Червените дяволи“ бяха един от 12-те клуба, които са преговаряли с 19-годишния нападател през януари. Твърди се, че едно от условията, което клубът от „Олд Трафорд“ не се е съгласил да изпълни, е за включването на освобождаваща клауза в неговия договор с клуба. Другото е за процент от евентуална бъдеща продажба на играча. Самият Холанд подписа четиригодишен договор с Борусия, а изборът му е бил продиктуван от това, че според него това е най-подходящият клуб

за развитието му.

Запитан дали той и неговите представили са били твърде „алчни“ в исканията си към Манчестър Юнайтед, и това е провалило трансфера му на „Олд Трафорд“, Холанд отговори: „Не. Нека тези, които твърдят това, да го докажат. Или ще трябва да ми го обяснят, ако ме срещнат. Смешно е, че ме наричат алчен. Всичките ми близки знаят какъв човек съм. Когато сезонът приключи, започнахме да говорим с баща ми за бъдещето. По това време той изобщо не бе споменал Дортмунд. Тогава аз го попитах „Какво мислиш за този клуб? Би било хубаво да отида там“. Той отговори „ще видим“. Изведнъж това стана реална възможност и аз имах добро предчувствие. От моя страна всичко бе много лесно. Просто трябваше да намерим най-добрият възможен клуб за мен. Разбира се, Оле Гунар Солскяер изигра важна роля за постиженията ми, но решихме, че Борусия е най-добрият вариант за мен“.

Холанд защити и действията на Мино Райола: „Той е най-добрият в света в това, с което се занимава.

Най-добрият агент. Има много негативизъм към него и това вероятно се дължи на факта, че някои хора не го харесват заради голямата работа, която върши за своите клиенти. Той ни помогна много и е хубаво да имаш такъв човек около себе си.“

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.