Холандия – Германия неделя 24 Март bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Холандия – Германия ще се проведе на 24 март (неделя) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. След като не успяха да се класират за последните два големи международни турнира, не много биха си помислили, че Холандия ще влезе в квалификационната кампания на Евро 2020 като реалистична конкуренция.

Коефициентът за победа на Холандия 2.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Залози за това Германия да победят се приемат с коефициент 2.90. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Холандия – Германия: Двубой статистика

Като домакин, Холандия не е губил от Германия в последните 3 срещи помежду им.
Холандия нямат загуба в последните си 5 мача.
Холандия са в серия от 4 поредни домакински победи.

Холандия – Германия: Прогноза

Загуба за гостите изглежда доста вероятен сценарий. Германия завърши на дъното на споменатата по-горе група на УЕФА, след като не успя да спечели нито един от четирите си мача, а сега далеч от домакините загубиха три мача накуп. Смятаме, че тези коефициенти за победа на Холандия са отлична стойност, като се има предвид променящите се съдби на двете страни, така че подкрепяме това заедно с 2-1 предсказване на точния резултат.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Основен спонсор на събитието: Alipay.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com