Химнасия – Сан Мартин Де Сан Хуан 21 Ноември bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Химнасия – Сан Мартин Де Сан Хуан ще се проведе на 21 ноември (сряда) от 22:10 часа в среща от 13-ти кръг на Аржентинската Суперлига в сряда, където Химнасия ще бъдат домакини на Сан Мартин Де Сан Хуан. 

Коефициентът за победа на Химнасия е 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Сан Мартин Де Сан Хуан е 4.75Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Химнасия – Сан Мартин Де Сан Хуан: Двубой статистика

Като домакин, Химнасия ЛП не е губил от Сан Мартин де Сан Хуан в последните 4 срещи помежду им.
Сан Мартин де Сан Хуан са в серия от 3 поредни загуби като гост.
Сантяго Силва е голмайстора на Химнасия ЛП с 4 гола. Мартин Браво има 3 гола за Сан Мартин де Сан Хуан.

Химнасия – Сан Мартин Де Сан Хуан: Прогноза

Двата отбора по принцип се борят за голове досега в сезона. И двамата не успяха да намерят гърба на мрежата в последните си два мача. Това прави под 2.5 гола FT основната опция за залагане.

Що се отнася до резултата, ние ще заложим на Gimnasia, за да спечелят, тъй като те бяха на три мача без загуба у дома, преди гореспоменатата загуба на състезателите в Speed ​​Racing Club преди десет дни. Вердинегро загуби три мача далеч от домакините, като допусна осем гола, което е причината, поради която намираме стойност в подкрепа на домакинската победа с коефициент 1.80.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Примера Дивисион на Аржентина. Са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет356 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: puma, kappa, umbro.

bet3656

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. За нови клиенти има специален 100% бонус за първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email изпращат бонус код, който се активира през сайта на bet365.com. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com